• First Top Stories

    ΝΔ: Εκβιαζόμενος πρωθυπουργός ο Τσίπρας, στηρίζεται στις διαθέσεις της Μεγαλοοικονόμου και του Παπαχριστόπουλου

    • NewsRoom
    Μαρία Σπυράκη

    Μαρία Σπυράκη


    «Ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός, που στηρίζεται στις διαθέσεις της Μεγαλοοικονόμου και του Παπαχριστόπουλου, απευθύνεται στον πρόεδρο της Βουλής σαν υφιστάμενό του, αγνοώντας ότι η Βουλή ελέγχει την κυβέρνηση» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

    Επίσης, η Μαρία Σπυράκη σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας «το μόνο που κατάφερε είναι να πιστοποιήσει ότι διαθέτει μια πλειοψηφία με σημαία ευκαιρίας και είναι έτοιμος να ενδώσει στις απαιτήσεις του άλλοτε κυβερνητικού του εταίρου».

    «Όσο νωρίτερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο, διότι η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί βλάπτει τον τόπο και τους Έλληνες» απάντησε η κ. Σπυράκη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάιο.

    Όσον αφορά το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, τόνισε ότι η ΝΔ έχει από την αρχή ξεκαθαρίσει ότι θα το καταψηφίσει.

    Για τα όσα είπε ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ χθες στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποχωρήσει σε πιέσεις η ΝΔ και να ψηφίσει θετικά, αναρωτήθηκε δηκτικά αν ο κ. Καμμένος διαβάζει εφημερίδες.

    «Οι κραυγές απελπισίας του κ. Καμμένου δεν έχουν καμία σημασία, διότι όταν μπορούσε να αποτρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν το έκανε, όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις» συμπλήρωσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας σε Βούτση: Ούτε σημείο στίξης να μην αλλάξει στον Κανονισμό της Βουλής – Δεν είμαι εκβιαζόμενος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούτσης για πρόταση μομφής εναντίον του: Η ΝΔ έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει



    ΣΧΟΛΙΑ