Ιδιαίτερο εκλογικό ενδιαφέρον αποκτά ο νομός Χανίων, μετά το «κόψιμο» από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την είδηση επιβεβαίωσε χθες ο ίδιος ο κ. Μαρκογιάννακης με ανακοίνωση που εξέδωσε: «Σε συνάντηση που είχα τη Κυριακή 19/8/18 με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη, μου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συμπεριληφθώ στον συνδυασμό των Χανίων της Ν.Δ κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Για όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τις προθέσεις μου θα επανέλθω».
Κατόπιν αυτών, αναμένεται με ενδιαφέρον η οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις επόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη και του πρώην υπουργού Μανούσου Βολουδάκη.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα, το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλης Διγαλάκης, ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά Γιάννης Κασσελάκης και ο γγ του Δήμου Χανίων Δημήτρης Φραγκάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάικλ Τζάκσον: «Τα παιδιά ερωτεύονται την προσωπικότητα μου και μπαίνω σε μπελάδες» – Νέο ντοκιμαντέρ με άγνωστα ηχητικά του τραγουδιστή
- Πιερρακάκης: Γιατί οι νέες ανισότητες απειλούν τη δημοκρατία και την ανάπτυξη
- Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε πορεία 150 ατόμων – Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν
- ΟΠΕΚ+: «Ναι» στο πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου τον Μάρτιο παρά τις υψηλές τιμές του Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.