• First Top Stories

    Γιάννης Μυτιληναίος: Από το Tatoi Club στις business της ναυτιλίας

    tatoi club

    Το Tatoi Club στη Βαρυμπόμπη


    Η σκηνή διαδραματίστηκε πριν από κάποιους μήνες στην μυθική έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Πόρτο Χέλι, όπου ο κ. Γιάννης Μυτιληναίος και η σύζυγός του Χάνα απολάμβαναν την φιλοξενία του ζεύγους Γιάννη και Μελίσσας Βαρδινογιάννη μαζί με άλλους καλεσμένους.

    Το κέφι ήταν διάχυτο στην παρέα αλλά όταν ήρθε η ώρα για κάποιες χαλαρές φωτογραφίες ο κ. Γιάννης Μυτιληναίος πόζαρε, γνωρίζοντας όμως ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δημοσιευθούν.

    Η δημοσιότητα είναι μια λέξη που απεχθάνεται ο αδερφός του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου, ακόμη και αν πρόκειται να λάβει χώρα για ένα μεγάλο επαγγελματικό εγχείρημα του οικογενειακού Ομίλου, όπως η είσοδός του στη Ναυτιλία.

    tatoi club
    Η είσοδος του Tatoi Club

    Αυτοί που λένε ότι τον ξέρουν καλά, μιλάνε για έναν σοβαρό επιχειρηματία που κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους σε ότι κι αν έκανε, ενώ φρόντισε να κρατήσει μακριά από τα φλας την προσωπική του ζωή.

    Το άνοιγμα του περίφημου πλέον Tatoi Club στην Βαρυπόμπη ήταν μια κίνηση ματ, αφού σχεδόν αμέσως η ισχυρή οικονομική ελίτ του τόπου το έχρισε στέκι της.

    Όπως λένε μάλιστα χαριτολογώντας αν ψάχνεις κάποιον επιφανή επιχειρηματία καλό είναι να περάσεις μια βόλτα από το εν λόγω κλαμπ, γιατί μάλλον εκεί θα τον πετύχεις.

    ελενη μενεγακη
    Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάστρια Alpha TV

    Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι υπάρχουν βραδιές όπου σε ένα τραπέζι συντρώγουν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Θοδωρής Κυριακού, και σε έτερο ισχυροί εφοπλιστές που συζητούν για business, πολιτική και ταξίδια.

    Λίγο πιο πέρα συνυπάρχουν αρμονικά στον χώρο ο Ματέο Πατζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, εκπροσωπώντας την ελληνική σόου μπιζ ενώ η «σκιά» του Γιάννη Μυτιληναίου εμφανίζεται αραιά και που.

    tatoi club
    Χωμάτινα γήπεδα τέννις στο Tatoi Club

    Γεννημένος στην Αθήνα το 1955 ο Νο. 2 του Ομίλου, σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, βιώνοντας στα τέλη της εφηβείας του την επταετία.

    Η πορεία του τα επόμενα χρόνια ταυτίσθηκε με αυτήν του αδερφού του, όντας όμως σχεδόν πάντοτε – κάποιοι λένε από δική του επιλογή – ένα βήμα πίσω.

    Ακόμη και σήμερα και με εξαίρεση τους πολύ στενούς του φίλους, παραμένει πεισματικά μακριά από τα κοσμικά φλας ακόμη και όταν δίνει το παρόν σε λαμπερά events.

    tatoi club
    Το Tatoi Club

    H σύζυγός του Χάνα, είναι κατά τι πιο κοινωνική και αμφότεροι λατρεύουν εκτός από την συναναστροφή με φίλους, την ιππασία. Ο Γιάννης Μυτιληναίος φέρεται να έχει στην κατοχή του κάποια εξαιρετικά αγωνιστικά καθαρόαιμα, τα οποία του κόστισαν σοβαρά ποσά και του έχουν χαρίσει βραβεία.

    Η απόφασή του να εισχωρήσει στην ναυτιλία με νεοσύστατη θυγατρική ναυτιλιακή εταιρία του Ομίλου, είναι άλλο ένα στοίχημα για τον «αόρατο» κατά πολλούς επιχειρηματία, μόνο σε ότι έχει να κάνει με την κοινωνική ζωή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Μυτιληναίος: Κάνει τη μεγάλη έκπληξη και μπαίνει στη ναυτιλία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Έκαναν την έκπληξη – Παντρεύτηκαν μυστικά στο Λονδίνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Athens Ledra: Φιάσκο για τρίτη φορά στον πλειστηριασμό – Τι επιδιώκουν οι ενδιαφερόμενοι



    ΣΧΟΛΙΑ