• First Top Stories

    Θλίψη για την μητέρα και τον 3 ετών γιo της: Ποια ήταν η 33χρονη που έχασε τη ζωή της από την porsche του Γ. Βακάκη (pics)

    porsche


    Στο άκουσμα της είδησης της τραγωδίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής, η χώρα βυθίστηκε στη θλίψη. Η μοίρα επέλεξε να παίξει ένα άσχημο παιχνίδι για μια αγαπημένη νέα οικογένεια, παίρνοντας στον θάνατο μια 33χρονη μητέρα με τον μόλις 3 ετών γιο της και αφήνοντας απαρηγόρητο έναν τραγικό πατέρα.

    porsd2

    Ο σύζυγος, Υπάτιος, δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα αυτό που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής. Το σπορ αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη, του γιου του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, βγήκε από την πορεία του και στέρησε τη ζωή στην οικογένειά του. Τραγική ειρωνεία: Ο ίδιος θαύμαζε αυτού του είδους τα αυτοκίνητα, έχοντας ανεβάσει στη σελίδα του στο Facebook αρκετές φωτογραφίες παρόμοιων οχημάτων.

    porsd3

    Οι συγγενείς και οι φίλοι μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που επέστρεφαν από την Πτολεμαΐδα, όπου είχαν πάει να δουν συγγενείς και να περάσουν τις απόκριες στην Αθήνα.

    Η σύζυγος, Αποστολία, στα 33 της χρόνια ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα, που μεγάλωνε τον 3 ετών γιό τους Παύλο. Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο.

    porsd4

    Αυτές τις ημέρες είχε κανονίσει να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα για να δει συγγενείς και φίλους και να χαρούν τις Αποκριές ενώ λόγω δουλειάς του συζύγου της, που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ, επέστρεφαν στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.

    Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει την Τρίτη χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Βακάκης: Ποιος ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη του γίγαντα των παιχνιδιών Jumbo, που οδηγούσε τη μοιραία porsche (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα….

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα με την Porsche



    ΣΧΟΛΙΑ