• First Top Stories

    Κλαίει το Instagram με την ανάρτηση Νοτοπούλου: «Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική»

    • NewsRoom

    Κατερίνα Νοτοπούλου


    Χαμός στο Instagram για την ανάρτηση της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, σχετικά με την «επανανοματοδότηση» της πολιτικής.

    Με την δικής της εμπνεύσεως λέξη, η Κατερίνα Νοτοπούλου προκάλεσε σχόλια, που την καλούν να… μάθει πρώτα ελληνικά και να αφήσει για αργότερα την πολιτική και τις επανανοματοδοτήσεις της.

    Η υποψήφια δήμαρχος ανέβασε την εξής φράση στο Instagram: «Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν ότι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για τη ζωή σου!».

    Εν τω μεταξύ, η τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll δείχνει κακή απόδοση με πολύ απογοητευτικά νούμερα για την Κατερίνα Νοτοπούλου, κατατάσσοντάς την μόλις πέμπτη με μονοψήφια ποσοστά.

    Σύμφωνα με την έρευνα, στην πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Ταχιάος αναδεικνύεται πρώτος με 13,4%, ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός με 12,5%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 10%, ο Σπύρος Βούγιας με 9,8% και πέμπτη η Κατερίνα Νοτοπούλου με 7,2%.

    Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θεωρούν μακράν ως το σημαντικότερο πρόβλημα της πόλης τους την καθαριότητα, ενώ ιδιαίτερα υψηλά τοποθετούν και τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το κυκλοφοριακό και τις συγκοινωνίες.

    Μάλιστα, θέλουν ο νέος τους δήμαρχος να έχει κατά κύριο λόγο γνώση των προβλημάτων της πόλης, ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται με το αν είναι πολιτικό στέλεχος ή αν έχε κομματική στήριξη.

    Η δημοσκόπηση της Opinion Poll έλαβε χώρα το διάστημα μεταξύ 19-22 Φεβρουαρίου με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 854 νοικοκυριά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ρόλο… περιπτερά η Κατερίνα Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το twitter «στήνει στον τοίχο» τη Νοτοπούλου: Τελικά δεν εργάστηκε ούτε ως καθαρίστρια!



    ΣΧΟΛΙΑ