ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Χτίζεται» νέο πακέτο φοροελαφρύνσεων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι της κυβέρνησης
Κατηγορούμενος για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 29,5 εκατ. ευρώ είναι ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης.
Η υπόθεση είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί χθες στο Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ωστόσο αναβλήθηκε. Ως νομικός του εκπρόσωπος εμφανίστηκε γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης ο οποίος ανέφερε ότι ανέλαβε τον κατηγορούμενο πρόσφατα και δεν πρόλαβε να μελετήσει τις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του πελάτη του. Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 9 Απριλίου.
Χθες στο Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης είχαν προσδιοριστεί να συνεκδικαστούν συνολικά δέκα δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για οφειλές ασφαλιστικών εισφορών της προηγούμενης διοίκησης. Το συνολικό ύψος των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία είναι, σύμφωνα με τα κατηγορητήρια, περίπου 29,5 εκατ. ευρώ και αφορούν στην περίοδο από το 2014 έως και τον Ιούλιο του 2017.
Με πληροφορίες από το dailythess
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Mπρα ντε φερ» Δημοσίου – δημοσίων υπαλλήλων για τα αναδρομικά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταϊκούρας: Η αδύναμη κυβέρνηση αδυνατεί να λύσει το πρόβλημα των κόκκινων δανείων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος πρώην CEO θα αναμετρηθεί με τον Τραμπ στις εκλογές των «δισεκατομμυριούχων» το 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Imperial Petroleum (Χάρης Βαφειάς): Η καθαρή αξία ανέρχεται σε 508,03 εκατ. δολάρια – Ο Χάρης Βαφειάς κατέχει το 30,1% του μετοχικού κεφαλαίου
- Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ Hellenic Train και Δημοσίου για τα 23 νέα τρένα – Συνολικές επενδύσεις 420 εκ. ευρώ
- Τι θα συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης
- Οι πιο «Viral» γιορτές… στο Regency Casino Mont Parnes