• First Top Stories

    Καμπουράκης σε Παπαδάκη: Από που θα βγάλει τα 75 εκατ. ο Κυριακού; Θα σου κόψει το μισθό; (video)

    • NewsRoom


    Με το γνωστό άσμα “Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το ‘κλεισες το σπίτι μου”, καλωσόρισε στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης τον μέχρι πρότινος αντίπαλό του στην πρωινή ζώνη, ωστόσο μετά τις φιλοφρονήσεις ο Δημήτρης Καμπουράκης δεν άντεξε και το πέταξε το καρφί του για τα 75 εκατ. του Κυριακού στη δημοπρασία για τις άδειες.

    Αισθάνομαι άσχημα που δεν σε έχω απέναντί μου, του εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να σχολιάζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες και γενικότερα το σκηνικό που διαμορφώνεται στα τηλεοπτικά: “Σηκώσανε ένα δίκανο, ρίξανε μια μπαταριά και διαλύσανε το τηλεοπτικό τοπίο. Δεν ξέρω τι ελπίζανε να έχουν αλλά χωρίς καμία αμφιβολία αυτό που θα προκύψει είναι ένα χάος”. “Ποιο ήταν το θέμα;  Να προστεθούν άλλοι 2,000 άνεργοι στο 1,5 εκατομμύριο;” διερωτήθηκε και στη συνέχεια άφησε και τη μπηχτή του για τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 στην πρόσφατη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας στον Γιώργο Παπαδάκη:

    “Πλήρωσε ο Κυριακού 75 εκατομμύρια. Από πού θα τα βγάλει, από τη διαφήμιση; Θα σου κόψει το μισθουλάκο σου”!

    Ήταν Πέμπτη 14 Ιουλίου όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο συμπαρουσιαστής του στο Κοινωνία Ώρα MEGA, Γιώργος Οικονομέας, αποχαιρετούσαν τους τηλεθεατές.

    “Για εμάς είναι η τελευταία εκπομπή, καθώς αύριο που κανονικά θα είχαμε εκπομπή, υπάρχει στάση εργασίας, οπότε είναι η τελευταία εκπομπή …για τη σεζόν”, είχε πει στο αντίο του ο Γιώργος Οικονομέας. “Πάμε για καλοκαιρινές διακοπές” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης. “Ναι, και πότε ξαναρχίζουμε;” συμπλήρωσε χαμογελώντας ο Γ. Οικονομέας, με τους δύο παρουσιαστές να ανανεώνουν τότε το ραντεβού με το κοινό στις 29 Αυγούστου. Οι εξελίξεις όμως έφεραν άλλα και ο Δημήτρης Καμπουράκης -όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στο Μεγάλο Κανάλι- υποχρεώθηκε να αδειάσει το γραφείο του στο Mega.

    “Εγώ ξέρω ότι υπήρχε ένα τοπίο με ανθρώπους που δούλευαν και βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο. Και ακούω τώρα κάτι τρελά, ότι οι 4 άδειες είναι οι μόνες που αντέχει η αγορά. Ωραία, ας βγει ο υπουργός σε κάθε δρόμο και να πει κάνω μια μελέτη και νομίζω ότι αυτός ο δρόμος αντέχει 4 μαγαζιά. Πόσα είναι; 8; Ας κλείσουν τα άλλα 4. Έχει νόημα αυτό το πράγμα; Δεν έχει, αλλά έτσι γίνεται. Τα έχουμε αδειάσει τα γραφεία. Εγώ το άδειασα από την αρχή του καλοκαιριού. Δεν το έχω πει σε κανέναν, αλλά φεύγοντας για διακοπές τα μάζεψα. Τι να κάνουμε εκεί; Αφού δεν υπάρχει. Παριστάνει ότι είναι ανοιχτό, αλλά είναι κλειστό, δυστυχώς. Το παράτησαν οι μέτοχοι δεν ξέρω γιατί. Τα παιδιά ούτε μας λένε τι θα κάνουν, έχουν κάνει επίσχεση. Είναι μια κατάσταση δραματική. Ένα μέγαρο, ένα κανάλι που μέχρι πέρυσι σάρωνε, φέτος το βλέπεις και έχει κατσαρίδες πίσω από τις πόρτες που μου έλεγε ένα security. Έχουμε αδειάσει τα πράγματα μας. Να μπει και κανένας κλητήρας μέσα να αρχίσει να τα μαζεύει. Δεν ξέρω τι κάνουν οι μέτοχοι, ούτε ξέρω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία”, είχε δηλώσει φανερά απογοητευμένος για την κατάληξη του Mega, ενώ ερωτηθείς για αν θα βγει στη σύνταξη, ήταν αφοπλιστικός: “Είμαι 55 χρονών, δεν βγαίνω ακόμα στη σύνταξη. Πώς θα ζήσω;”

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/apokalipsi-dio-ta-porismata-gia-tin-trapeza-attikis/75151



    ΣΧΟΛΙΑ