ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία ανακοίνωση η αστυνομία κάνει λόγο για τραυματίες αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για την εκτεταμένη χρήση χημικών στο Σύναγμα.
Από την αστυνομία λένε ότι περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες, καδρόνια και μάρμαρα και ότι οι αστυνομικοί που ήταν στα σκαλιά της Βουλής, ενημέρωσαν ιεραρχικά μέσω ασυρμάτου ότι δεν αντέχουν να κρατήσουν τον κόσμο. Τότε έλαβαν οδηγία από τους ανωτέρους τους, να κάνουν χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν ότι δέχθηκαν επίθεση και με φωτοβολίδες.
Από την ΕΛ.ΑΣ. δεν γίνεται καθόλου λόγος για χρήση χημικών και για ποιον λόγο έγινε τόσο εκτεταμένη.
Παράλληλα αναφέρεται πως οι συγκεντρωθέντες στο Σύνταγμα είναι περί τους 60.000 ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 250.000.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγαρμπη προβοκάτσια στο Σύνταγμα: Κουκουλοφόροι προκαλούν επεισόδια και τα ΜΑΤ διαλύουν με χημικά το Συλλαλητήριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπάρχει πιθανότητα παραποίησης στα βίντεο από τα Τέμπη – Οποιαδήποτε αντίθετη αναφορά σκοπεύει σε αποπροσανατολισμό
- Διονύσης Καλογεράς: Η f society συμμετέχει στην DEFEA με το βλέμμα στραμμένο και στη ναυτιλία
- Αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό – Σε ποιους δρόμους υπάρχουν καθυστερήσεις
- Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο Blue Star 1 – Δόθηκε εντολή εκκένωσης του πλοίου
