ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της απιστίας προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) Θεόδωρου Κιτσάκου.
Η δικογραφία αφορά σε χρέη της εταιρίας «Ελληνικά Χημικά Λιπάσματα», για τα οποία ο κ. Κιτσάκος φέρεται να μην προέβη σε ενέργειες για την είσπραξη τους.
Ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος δύο στελεχών της εταιρία «Ελληνικά Χημικά Λιπάσματα» για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην απιστία.
Την περαιτέρω διερεύνηση ανέλαβε ανακριτής.
Πριν από δύο μήνες είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 11 προσώπων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Παπαδημητρίου απολύει την διοίκηση της ΔΕΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαυρέντης Λαυρεντιάδης: Νέα ποινική δίωξη για την ELFE – Όλο το παρασκήνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εισαγγελική έρευνα για ηλεκτρονικό έγκλημα στα γραφεία του X του Έλον Μασκ στο Παρίσι
- AstraZeneca: Βουτιά για τη μετοχή μετά το «όχι» του FDA σε αυτοχορηγούμενη ένεση για τον «λύκο»
- «Μαμά μου… θα με βοηθήσεις να περπατήσω;» – Το νέο βιβλίο της Αθηνάς Ευθυμίου αφιερωμένο στον γιο της
- Yalco: Νέος CFO ο Ανδρέας Σκύρλας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.