• First Top Stories

    Χάθηκαν για πάντα: Η Εβίτα 13 ετών, ο μικρός Ανδρέας μόλις 11 ετών

    • NewsRoom


    Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε μέσα από τις εκκλήσεις για τον εντοπισμό ανθρώπων που αγνοούνται, μετά τη φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα και το Μάτι. Ένας πατέρας και τα δυο του παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή, προσπαθώντας να σωθούν από τις φλόγες. Όπως έγινε γνωστό μεταξύ των θυμάτων από την πύρινη λαίλαπα ήταν πρώην αθλήτρια ποδηλασίας της ΑΕΚ, Εβίτα Φύτρου. Ήταν μόλις 14 ετών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ποδηλασίας. Χρήστης του facebook ζητούσε βοήθεια για τον εντοπισμό του πατέρα της, Γρηγόρη Φύτρου, ετών 54 και του αδερφού της, Ανδρέα Φύτρου, μόλις 11 ετών.
    Εντούτοις λίγες ώρες αργότερα τόσο ο πατέρας της όσο και ο μόλις 11 ετών αδερφός της δυστυχώς εντοπίστηκαν νεκροί, καθώς έγινε η ταυτοποίηση στους σορούς τους.
    Ο παλιός αθλητής του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ και ο γιος του, Ανδρέας, ο οποίος επίσης έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα της ποδηλασίας, δυστυχώς δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις φλόγες.
    Όπως είναι φυσικό η νέα οικογένεια τραγωδία συγκλονίζει. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους για το πόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους.
    Η μόλις 14 ετών, Εβίτα Φύτρου πέρυσι ανήκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ και είχε πάρει μεταγραφή για τον Κρόνο Νίκαιας, ενώ και ο μόλις 11χρονος αδερφός είχε επίσης πάθος για τη ποδηλασία, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους.
    Ο πατέρας και ο γιος που δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί
    Ο πατέρας και ο γιος που δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί
    Ο παλιός αθλητής του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Γρηγόρης Φύτρος
    Ο παλιός αθλητής του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Γρηγόρης Φύτρος
    O μόλις 11 ετών, Ανδρέας Φύτρο
    O μόλις 11 ετών, Ανδρέας Φύτρου



    ΣΧΟΛΙΑ