• First Top Stories

    Ανατριχίλα! Υπόκλιση του Ρονάλντο στον Σάντος – Ακούστε τον λόγο του (vid)

    • NewsRoom


    Τον Κριστιάνο Ρονάλντο Δευτέρα τον μισούν, Τρίτη τον αποθεώνουν… Ισως και οι ίδιοι άνθρωποι.

    Μια τέτοια εναλλαγή στις αντιδράσεις τους, προκάλεσε και ο λόγος του μετά την κατάκτηση του Euro 2016 από την Πορτογαλία που είδε το φως της δημοσιότητας πέντε μήνες μετά.

    Ο Κριστιάνο μιλούσε συγκινημένος μπροστά στους συμπαίκτες του, που τον είδαν να βγαίνει νωρίς από τον τελικό λόγω τραυματισμού.

    O CR7 κοίταξε πρώτα αυτόν που θεωρούσε υπεύθυνο για τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, όπως την χαρακτήρισε. Έστρεψε το βλέμμα τον στον Φερνάντο Σάντος και είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν εκεί τον άνθρωπο. Χωρίς αυτόν, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Στη συνέχεια, τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση. Στην Πορτογαλία δεν το πίστευε κανείς και τα καταφέραμε, Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος. Εϊναι μια από τις ευτυχέστερες ημέρες της ζωής μου. Ξεχάστε τις ατομικές διακρίσεις, το Τσάμπιονς Λιγκ.

    Αυτή εδώ η στιγμή είναι η πιο χαρούμενη στη ζωή μου. ¨Εκλαψα τρεις – τέσσερις φορές, χρειάστηκε να με ηρεμήσει ο αδερφός μου. Του είπα πως δεν γίνεται. Είναι αλήθεια, το λέω μέσα από την καρδιά μου, ορκίζομαι στην ζωή του γιου μου, είμαι τόσο τόσο τόσο ευτυχισμένος. Μπορώ να το επαναλάβω εκατό φορές. Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι το τρόπαιο που έλειπε. Χάρη σε όλους εσάς, τους παίκτες, το επιτελείο και πάλι χάρη σε εσένα κόουτς».

    Δείτε το βίντεο: 



    ΣΧΟΛΙΑ