ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της COP26, ο Βρετανός Αλόκ Σάρμα παρότρυνε σήμερα τις χώρες που έλαβαν μέρος στη διάσκεψη να αναρωτηθούν όχι αναζητώντας περισσότερα στις συνομιλίες του ΟΗΕ για το κλίμα, αλλά σχετικά με το τι είναι αρκετό, υποστηρίζοντας μια σειρά κειμένων στο τελικό κείμενο της διάσκεψης.
«Παρακαλώ μην ρωτάτε τους εαυτούς σας για το τι μπορείτε να επιδιώξετε περισσότερο, αλλά ρωτήστε τι είναι αρκετό. Είναι αυτό το πακέτο ισορροπημένο; Προσφέρει αρκετά για όλους εμάς;» Είπε ο ίδιος απευθυνόμενος προς τη διάσκεψη, μετά την καθυστέρηση της τελικής συνεδρίασης του απολογισμού, μέσω διαφωνιών της τελευταίας στιγμής, με έναν αξιωματούχο να κάνει λόγο για «αρκετά θέματα».
«Είναι πιο σημαντικό να ρωτήσετε τους εαυτούς σας για το αν ουσιαστικά τα κείμενα, είναι προς όφελος των λαών μας και του πλανήτη μας».
Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι μετά την ανεπίσημη διεξαγωγή μιας συνεδρίασης, η διάσκεψη θα επαναληφθεί αργότερα σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Ποιος μπορεί να φανταστεί τι σημαίνει το 26 της συνδιάσκεψης για το κλίμα COP26
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.