• City Stories

    Ζήστε την εμπειρία του “Fifty Shades Darker” μέσω της εικονικής πραγματικότητας! (video)

    • NewsRoom


    Αν νομίζετε ότι μόνο η Dakota Johnson έχει την τύχη να γευτεί ακόμη περισσότερες …σκοτεινές αποχρώσεις του κ. Γκρι – κατά κόσμον Jamie Dornan – απατάσθε. Η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας έρχεται δυναμικά για να εκπληρώσει τα πιο ανείπωτα, σκοτεινά και παράτολμα ένστικτά σας.

    Τα νέα μας “μετέφερε” ο σκηνοθέτης της ταινίας James Foley, ο οποίος αποκάλυψε ότι η παραγωγή ετοιμάζει μία μοναδική πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που θα φέρει την τελευταία, πολυαναμενόμενη εκδοχή του “Fifty Shades Darker” σε απόσταση αναπνοής.

    Με την κυκλοφορία της ταινίας να πλησιάζει απειλητικά στις σκοτεινές αίθουσες, οι οπαδοί της κινηματογραφικής μεταφοράς αδημονούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια, που αφορά στο σίκουελ των περιπετειών του μυστηριώδους και σαγηνευτικού κυρίου Γκρι.

    Αν και τον περασμένο μήνα πήραμε μία πρώτη γεύση της συνέχειας της ιστορίας με πρωταγωνιστές της  Dakota Johnson  και τον Jamie Dornan, σύντομα – τουλάχιστον σε αμερικανικό έδαφος σε πρώτη φάση- το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει ακόμη πιο κοντά με τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

    “Ναι, υπάρχει αρκετό υλικό από το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες της ταινίας “Fifty Shades Darker”, όπου όταν τελειώνουμε τα γυρίσματα της κάθε μέρας, οι ηθοποιοί παραμένουν και το κοινό, που βρίσκεται εκεί αναπαριστά σκηνές της ταινίας”, ανέφερε ο σκηνοθέτης J. Foley.

    Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς ο σκηνοθέτης, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό επαφίεται στη φαντασία του καθενός για το τι μέλλει γενέσθαι στην ερωτική ιστορία μεταξύ Anastasia Steele και Christian Grey.

    Μέχρι όμως να μπορέσουμε να απολαύσουμε σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας τα σκοτεινά “απωθημένα” του κ. Γκρι, θα χρειαστεί να οπλιστούμε με υπομονή έως την 14η Φεβρουαρίου του 2017, δηλαδή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε και επιστρέφει στις αίθουσες το σίκουελ των 50 αποχρώσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Lindsay Lohan: Εγκαινιάζει το κλαμπ της στην Ιερά Οδό!

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: No make-up selfies: 60 φωτογραφίες διασήμων γυναικών χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 

    mononews_contest 1 year

     



    ΣΧΟΛΙΑ