• City Stories

    Zara Ηοme: Τρεις διακοσμητικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν το φετινό φθινόπωρο (pics)

    • NewsRoom


    Μπορεί το φθινόπωρο να είναι λίγο μακριά μας, ωστόσο καλό θα είναι να προετοιμαστούμε για τις φετινές τάσεις της επερχόμενης εποχής όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το Zara Home παρουσίασε τη νέα του συλλογή και το φθινόπωρο του 2018, αποκαλύπτοντάς μας τις διακοσμητικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν και οι οποίες σχετίζονται με τη φύση, ενώ έχουν ως βάση τους τη γήινη παλέτα χρωμάτων. Δείτε παρακάτω τρεις από αυτές:

    1. Φυσικά υλικά 

    Τα φυσικά υλικά αποπνέουν απλότητα και ζεστασιά, αφού συνδέονται με τη φύση και έτσι μας μεταδίδουν την ηρεμία της. Σε αντίθεση με τα υλικά του αστικού περιβάλλοντος, το ξύλο ή ο πηλός, δημιουργούν την αίσθηση της θερμότητας και του ζεστού αγγίγματος, της σύνδεσης με τη γη και της ασφάλειας.

    2. Πλεκτές υφές 

    Ξεχάστε το βελούδο και τις υφές που κυριαρχούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να στραφείτε σε ριχτάρια, μαξιλαροθήκες και διακοσμητικά υφάσματα σε υφές που μας δημιουργούν ζεστασιά ακόμη και με ένα βλέμμα. Τα χρώματα κυμαίνονται στις μπεζ, καφέ και γκρι αποχρώσεις, ενώ η αίσθηση της φύσης είναι και πάλι διάχυτη.

    3. Ψάθινα καλάθια 

    Μπορούν να λειτουργήσουν ως διακοσμητικά στοιχεία, αλλά αν είστε πρακτικού τύποι τότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως αποθηκευτικούς χώρους. Τα ψάθινα καλάθια μπορούν να λάβουν μια θέση στις γωνιές του σπιτιού σας, πάνω σε έπιπλα, ακόμη και πάνω στους τοίχους για τους πιο τολμηρούς.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To ιδανικό σπίτι σε ελληνικό νησί βρίσκεται στη Μήλο! (pics)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Aυτά είναι τα εντυπωσιακά σπίτια των διεθνών celebrities στη χώρα μας! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κατοικία στη Σύρο που έγινε αντικείμενο θαυμασμού σε όλο τον κόσμο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θα τολμούσατε;



    ΣΧΟΛΙΑ