• City Stories

    Οι 9 νέες ταινίες της βδομάδας – Στους κινηματογράφους από 6 Δεκεμβρίου 2018

    • NewsRoom
    σινεμά


    Νέες ταινίες με δράση, αγωνία και συγκίνηση έρχονται στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα και ανυπομονούμε να τις παρακολουθήσουμε. Οι ταινίες αυτές κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω, μαζί με όλες τις σχετικές πληροφορίες και τα trailes.

    1. Το Βλέμμα του Όρσον Γουέλς

    Ντοκιμαντέρ
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 115′
    Παραγωγή: Αγγλία
    Σκηνοθεσία: Μαρκ Κάζινς

    Η κόρη του Όρσον Γουέλς αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φόρα τα αρχεία του πατέρα της. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες συγχρόνους ντοκιμαντεριστες, ο Ιρλανδός Μαρκ Κάζινς, δέχεται να δημιουργήσει ένα φιλμ που λειτουργεί ως μια εικονογράφηση της ζωής του κορυφαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη, αφηγούμενος την ιστορία του από την αρχή μέσα από τα σχέδια, τα σκίτσα και τα ζωγραφικά του έργα.

    2. Κλέφτες Καταστημάτων

    Δραματική/Κοινωνική
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 121′
    Παραγωγή: Ιαπωνική
    Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κόρε-Έντα
    Πρωταγωνιστούν: Κίριν Κίκι, Λίλι Φράνκι, Σακούρα Αντό

    Στην ταινία του Χιροκάζου Κόρε-Έντα πρωταγωνιστεί μια οικογένεια, που για να επιβιώσει κάνει μικροκλοπές. Όλα θα αλλάξουν όταν μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι και παρά τη διστακτική στάση της συζύγου του, αποφασίζουν τελικά να το υιοθετήσουν. Η οικογένεια φαίνεται ευτυχισμένη μαζί, μέχρι τη στιγμή που ένα ξαφνικό γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και ταράσσει τις ισορροπίες.

    https://youtu.be/9IYhwmHvAD8

    3. Ο Κόσμος σου Ανήκει

    Κωμωδία
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 94′
    Παραγωγή: Γαλλική
    Σκηνοθεσία: Ρομέν Γαβράς
    Πρωταγωνιστούν: Καρίμ Λεκλού, Ιζαμπέλ Αντζανί, Βενσάν Κασέλ, Φρανσουά Ντεμιέν

    Μια γαλλική κωμωδία, που επικεντρώνεται στον Φρανσουά, έναν άντρα που έχει ανατραφεί από την απατεώνισσα μητέρα του, πιστεύοντας πως πρέπει να κοροϊδέψεις για να τα καταφέρεις κάτι στη ζωή. Εκείνος επιθυμεί να ακολουθήσει μια διαφορετική εργασιακή πορεία και για να το επιτύχει αυτό πρέπει να πραγματοποιήσει μια τελευταία διακίνηση ναρκωτικών, η οποία δεν θα εξελιχτεί με τον πιο αναμενόμενο τρόπο.

    4. Το Πάρκο του Τρόμου

    Τρόμου
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 89΄
    Παραγωγή: ΗΠΑ
    Σκηνοθεσία: Gregory Plotkin
    Ηθοποιοί: Amy Forsyth , Reign Edwards , Bex Taylor-Klaus

    Η Νάταλι, φοιτήτρια, επισκέπτεται μια παιδική της φίλη. Καθώς είναι Halloween, τα κορίτσια αποφασίζουν να πάνε στο «Πάρκο του Τρόμου», ένα λούνα παρκ με τρενάκια του Τρόμου και άλλες τρομακτικές δραστηριότητες. Ανάμεσα στους επισκέπτες υπάρχει και κάποιος που ψάχνει θύματα στο πάρκο.Ο κόσμος τον αντιμετωπίζει σαν μια ακόμα ατραξιόν του Πάρκου, όμως, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι στην πραγματικότητα έχουν μπροστά τους έναν εφιάλτη.

    5. Προσευχήσου Πριν Πεθάνεις

    Βιογραφική
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 117′
    Παραγωγή: Μ. Βρετανία, Γαλλία
    Σκηνοθεσία: Ζαν-Στεφάν Σοβέρ
    Πρωταγωνιστούν: Τζο Κόουλ

    Η ταινία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία του Βρετανού Μπίλι Μουρ, ενός νέου μποξέρ εθισμένου στα ναρκωτικά, που οδηγείται σε μια από τις πιο κακόφημες φυλακές της Ταϊλάνδης. Ο Μπίλι, για να επιβιώσει, αρχίζει να εκπαιδεύεται στη φονική πολεμική τέχνη Μουάι Τάι και θα ανακαλύψει σταδιακά τον αληθινό εαυτό του.

    6. Ο Γκριντς

    Φαντασίας-Animation
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 86′
    Παραγωγή:Κίνα – ΗΠΑ – Ιαπωνία – Γαλλία
    Σκηνοθεσία: Γιάροου Τσένεϊ, Σκοτ Μόζιερ

    Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους. Ο Γκρίντς ζει μαζί με τον σκύλο του Μαξ, σε μια σπηλιά. Ο Γκρίντς βλέπει τους γείτονές του στο Χούβιλ μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα. Η χειρότερη εποχή για αυτόν είναι τα Χριστούγεννα, αφού χάνει την ηρεμία του. Όταν οι γείτονές του αποφασίζουν να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα 3 φορές πιο μεγάλα, ο Γκριντς αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και παρέα με τον Μαξ και έναν τάρανδο, να κλέψει τα Χριστούγεννα. Το σχέδιο όμως δεν θα πάει όπως υπολογίζει.

    7. Kursk. Η Τελευταία Αποστολή

    Δραματική-κοινωνική
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 117′
    Παραγωγή: Βέλγιο, Λουξεμβούργο
    Σκηνοθεσία:Τόμας Βίντερμπεργκ
    Ηθοποιοί:Κόλιν Φερθ, Ματίας Σένερτς, Λέα Σεϊντού, Μαξ Φον Σίντοφ

    Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του K-141 KURSK, ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου που βυθίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας του Μπάρεντς, τον Αύγουστο του 2000. Επρόκειτο για μια απλή ναυτική άσκηση που όμως είχε τραγική κατάληξη, με τη ρωσική κυβέρνηση να αρνείται – για πέντε μέρες – τη βοήθεια από τις ξένες κυβερνήσεις, προτού τελικά συμφωνήσει να δεχθεί τη συνδρομή της βρετανικής και της νορβηγικής κυβέρνησης.

    8. Ο Υποψήφιος

    Δραματική/Κοινωνική
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 113′
    Παραγωγή: ΗΠΑ
    Σκηνοθεσία: Τζέισον Ράιτμαν
    Πρωταγωνιστούν: Χιου Τζάκμαν, Βέρα Φαρμίγκα, Τζ. Κ. Σίμονς, Αλφρεντ Μολίνα

    Η ταινία καταγράφει την άνοδο και την πτώση του Γερουσιαστή Gary Hart, ο οποίος το 1987 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις των νεαρών ψηφοφόρων και είχε θεωρηθεί ο αδιαμφισβήτητος υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, όταν η καμπάνια του πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της αποκάλυψης μιας εξωσυζυγικής του σχέσης. Ο Γερουσιαστής Hart αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πολιτική, όταν ο κίτρινος Τύπος άρχισε να ασχολείται με τη ζωή του.

    9. Mortal Engines

    Φαντασίας
    Έγχρωμη
    Διάρκεια: 128′
    Παραγωγή: ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία
    Σκηνοθεσία: Christian Rivers
    Πρωταγωνιστούν: Hera Hilmar, Hugo Weaving, Jihae, Robert Sheehan

    Η ταινία παρουσιάζει την εικόνα της Γης στο μακρινό μέλλον, όταν οι πόλεις πια είναι μετακινούμενες και μηχανικές και έχουν απομείνει ελάχιστα αποθέματα ενέργειας και τροφής. Οι δυο πρωταγωνιστές συναντιούνται και συνάπτουν μια συμμαχία με σκοπό να αλλάξει το μέλλον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Για μικρούς και μεγάλους: Με το 1, με το 2, με το 3! Τα πρώτα μου Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Vinyl is Back: Ένα διασκεδαστικό τριήμερο με ελεύθερη είσοδο στο Cine Κεραμεικός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: SNF 2019 FIRST RUN: Ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου



    ΣΧΟΛΙΑ