• Videos & Blogs

    O Vin Diesel…αλλιώς στο Fate of the Furious (video)

    Fate-And-Furious


    Τον Vin Diesel να…γίνεται κακός θα δούμε στη νέα εκδοχή του «Fast and Furious». Με τίτλο «Fate of the Furious» η όγδοη ταινία μας ξεκαθαρίζει  με το νέο τρέιλερ ότι όσα ξέραμε είναι παρελθόν. 

    Εντελώς ανατρεπτική αναμένεται να είναι η νέα ταινία της λατρεμένης σειράς «Fast and Furious». Η αλλαγή φαίνεται ήδη από το όνομα: «Fate of the Furious», δηλαδή η μοίρα που έχεις με το να είσαι στον κόσμο του εγκλήματος. Ο Vin Diesel, λοιπόν, γυρνάει την πλάτη στην οικογένειά του και γίνεται κακός για να πάρει το μέρος της Σαρλίζ Θίρον.

    Ωστόσο, η ομάδα του δεν τον αφήνει έτσι και τον κυνηγάει στην προσπάθεια να τον φέρει πίσω, αφού πιστεύει ότι αυτός δεν είναι ο Ντομ. Τι περιμένατε; Άλλη μία μάχη με τον Τζέισον Στέιθαμ; Είδαμε, ήδη, μία στο Fast & Furious 7, οπότε δε γινόταν να δούμε κι άλλη.

    Μάλιστα, αυτή τη φορά φαίνεται πως θα έχουμε και συνεργασία της ομάδας μαζί του, τουλάχιστον όπως μας αφήνει το τρέιλερ να καταλάβουμε.

    Περισσότερα, βέβαια, όταν θα βγει η ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 14 Απριλίου, ενώ αναμένεται κάπου εκεί να έρθει και στη χώρα μας δίχως ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία.

    Μέχρι τότε απολαύστε το τρέιλερ!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάνδαλο φοροδιαφυγής φέρνει στο φως το Football Leaks – “Καίγονται” Ronaldo, Mourinho και Falcao

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Dow Jones: Νέο ιστορικό ρεκόρ. Πλώρη για τις 20.000 μονάδες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Britney Spears: Φλερτάρει γυναίκα μπροστά στις κάμερες (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ