Δεν έλειψαν τα επεισόδια στο Καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, καθώς ένα γιγάντιο άρμα ξέφυγε της πορείας του στο γνωστό Sambadrome με αποτέλεσμα να τραυματίσει πάνω από 20 άτομα, στην πλειοψηφία τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.
Όπως φαίνεται στο video, το άρμα της σχολής σάμπα “Tuiuti Paradise” χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στο πλήθος. Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η παρέλαση διεκόπη για περίπου μια ώρα εξαιτίας του περιστατικού.
Δείτε το video:
https://youtu.be/YtTjbx5cL5U
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανικός στη Θεσσαλονίκη για μια… φασολάδα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Λαγάνα για ρεκόρ από 40 κιλά αλεύρι!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γέλιο μέχρι δακρύων: Αυτή είναι ίσως η χειρότερη προσπάθεια σκιέρ… ever
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Serviced apartments: Ποιοι επενδύουν στα πιο… αμφιλεγόμενα ακίνητα
- Τουρνάς: Πάνω από 400 φωτιές σε δέκα ημέρες -Από αμέλεια το 90% των περιστατικών
- Τόσα έχει ξοδέψει ο Ιβάν Σαββίδης για τις φετινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ
- Cenergy: Piraeus Securities και AXIA βλέπουν νέο κύκλο ανάπτυξης – Τιμές στόχοι έως 28,50 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.