• Videos & Blogs

    Τι συμβαίνει όταν ομοφυλόφιλες γυναίκες φιλιούνται με άντρες; (Video)

    • NewsRoom


    Άραγε οι λεσβίες ευχαριστιούνται ένα φιλί με έναν άγνωστο, στρέιτ άντρα; Ένα κοινωνικό πείραμα θέλησε να το εξετάσει και στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε το αποτέλεσμα, που, αν μη τι άλλο, παρουσιάζει ενδιαφέρον!

    Ειδικότερα, θα μπορούσαμε να πούμε πως άγνωστοι που φιλιούνται με αγνώστους είναι από μόνο του ένα ιδιαίτερο πείραμα. Τι γίνεται όμως όταν ομοφυλόφιλες γυναίκες φιλιούνται με εντελώς άγνωστους γι’ αυτές, ετεροφυλόφιλους άντρες;

    Μια ερευνητική ομάδα ενδιαφέρθηκε να δοκιμάσει το συγκεκριμένο εγχείρημα, που μάλιστα έκανε post το βίντεο στο youtube, με όλη τη διαδικασία. Το ερώτημα που τέθηκε από τους δημιουργούς είναι αν «οι λεσβίες ευχαριστιούνται να φιλιούνται με άντρες» και επιχειρήθηκε να απαντηθεί από μια σειρά άγνωστων μεταξύ τους γυναικών και αντρών.

    Το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών το ξεκίνησαν με λίγο φλερτ, που κινήθηκε, όμως, μέσα στην αμηχανία. «Το κούρεμά σου είναι πολύ χαριτωμένο», λέει ένας άντρας και η γυναίκα απαντά πριν ξεσπάσει σε γέλια: «Εεεμ, ευχαριστώ, αυτό τώρα είναι κομπλιμέντο»;

    Όπως αποδεικνύεται, οι άντρες φαίνεται να το απολαμβάνουν, ενώ οι γυναίκες δείχνουν μεγάλη ένταση και… ανυπομονησία για να τελειώσει!

    «Αυτό ήταν, τελείωσε;» ρωτά μια κοπέλα και μια άλλη ζήτησε συγγνώμη από τον παρτενέρ της.



    ΣΧΟΛΙΑ