• LIFE&STYLE

    Πως τα drones θα αλλάξουν τον κόσμο μέσα στα επόμενα 5 χρόνια (Video)

    • NewsRoom


    Drones όπως έχει κυριαρχήσει να ονομάζονται παγκοσμίως, οκτακόπτερα ελληνιστί, ελικοπτεράκια λαϊκά, εναέρια οχήματα μικρής κλίμακας επιστημονικά. Η βιομηχανία παραγωγής drones εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και δεν περιμένει τη βοήθεια της κυβέρνησης και την χρηματοδότησή της. Η ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) αναμένεται να κατακτήσει επιπλέον έδαφος στην αγορά.

    drones1
    Νέα drones με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον προετοιμάζονται ώστε να απευθύνονται σε πελάτες που ασχολούνται με την γεωργία, την διαχείριση της γης, της ενέργειας και των κατασκευών. Oι «πωλητές» των drones προέρχονται από μικρές ιδιωτικές ή startups επιχειρήσεις, ενώ πλέον και οι μεγάλες εταιρείες επενδύουν στη νέα αυτή τεχνολογία. Το πόσο ακόμα θα αναπτυχθεί η παγκόσμια βιομηχανία εμπορικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών σας το παρουσιάζουμε παρακάτω με έρευνα της ερευνητικής εταιρείας, BI Intelligence:

    drone hardware market-1
    • Η παγκόσμια εμπορική αγορά τω drones πρόκειται να αναπτυχθεί σε βιομηχανίες, όπως η γεωργία, η ενέργεια, τα ακίνητα, τα μέσα ενημέρωσης καθώς και στην παραγωγή ταινιών.
    • Μελλοντικά και ο στρατός θα χρειαστεί τη βοήθεια των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και σύμφωνα με την έρευνα, η αγορά αναμένεται να αυξηθεί κατά 5% μέχρι το 2020.
    • Πολλοί κατασκευαστικές εταιρείες εμπορικών UAV αεροσκαφών (αεροπλάνα που δεν διαθέτουν πιλότο) που βρίσκονται εκτός από τις ΗΠΑ έχουν ήδη δει μια ανάπτυξη: Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η ελβετική senseFly, η καναδική Aeryon, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο σουηδική CybAero, καθώς και η DJI που εδρεύει στην Κίνα. Τα drones φιλοδοξούν να γίνουν η τεχνολογία που θα αλλάξει το μέλλον μας προς το καλύτερο.

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ta-drones-sti-machi-kata-ton-afthereton/50291

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/neo-sok-tzichantistis-esfaxe-en-psichro-zevgari-sto-parisi-video/53126



    ΣΧΟΛΙΑ