• Videos & Blogs

    Ήρωας: Δημοσιογράφος στο Περού διακόπτει τη σύνδεση για να σώσει σκυλί από τον πνιγμό (video)

    • NewsRoom
    Δημοσιογράφος


    Δημοσιογράφος από το Περού, καταφέρνει να θυμήσει στον κόσμο ότι, παρά το γεγονός πως στις μέρες μας η ανθρωπιά αναζητείται, τελικά υπάρχει ελπίδα.

    Ο ήρωας – παρουσιαστής του En Vivo TV, τηλεοπτικού δικτύου στο Περού, κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στην χώρα του, αποδεικνύει εμπράκτως ότι κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικότερα στη ζωή από το χρήμα, την “εικόνα”, τη φήμη.

    Βρισκόμενος στην πόλη Piura του βορειοδυτικού Περού, η οποία πλήττεται από σφοδρές βροχοπτώσεις και προσπαθώντας να καλύψει σε ζωντανή μετάδοση το γεγονός της πλημμύρας, κόβει την μετάδοση επειδή είδε ένα σκυλάκι να παλεύει με νύχια και με δόντια για να μην πνιγεί.

    Δείχνοντας λοιπόν ανθρωπιά, πήρε στην αγκαλιά του το πανέμορφο, τρομαγμένο και άτυχο σκυλάκι, προκειμένου να το σώσει, χωρίς να τον ενδιαφέρει το ρεπορτάζ και προσπάθησε να βγει από το νερό. Μάλιστα, στην προσπάθεια του, σχεδόν βυθίζεται, αφού κρατάει και το μικρόφωνο.

    Σε κάθε περίπτωση, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=Dx0P9eGxCY8

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν συμμετείχε στην επίθεση του Ντόρτμουντ ο συλληφθείς τζιχαντιστής – Ύποπτος για συμμετοχή στο Ισλαμικό κράτος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επηρεασμένη από την επίθεση η Ντόρτμουντ – Νίκη για τη Ρεάλ με τον Ρονάλντο να φτάνει τα 100 γκολ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρομερός Αντετοκούνμπο – Σημείωσε ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του NBA

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ