• LIFE&STYLE

    Mυστηριώδες ‘πλάσμα’ στον ποταμό Τάμεση τρέλανε το διαδίκτυο (βίντεο)


    Πρόσφατο βίντεο ενός μυστηριώδους ‘πλάσματος’ το οποίο εμφανίζεται να κολυμπάει κοντά στο Ο2 Centre στον ποταμό Τάμεση του Λονδίνου, έγινε viral αμέσως μόλις ανέβηκε στο YouTube.

    Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν αν πρόκειται για φάλαινα, υποβρύχιο ή ακόμα και αν πρόκειται για την περίφημη Νέσι, κατά κόσμον το τέρας του Loch Ness.

    Το βίντεο τραβήχτηκε από ένα τελεφερίκ μια μέρα πριν το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube o Penn Plate, στις 27 Μαρτίου.

    creature

    “Κάτι τεράστιο κινούνταν μέσα στο νερό και μετά αναδύθηκε για λίγο”, έγραψε ο Plate στην περιγραφή του βίντεο. “Υπάρχουν φάλαινες στον Τάμεση;; ή πρόκειται για κάποιο περίεργο υποβρύχιο;;”, πρόσθεσε.

    Ενώ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι είναι (ή δεν είναι) αυτή η μακριά, σκιώδης φιγούρα στον Τάμεση, η Standard αναφέρει πως πολλοί θεατές άφησαν σχόλια στο YouTube αμφισβητώντας τη φύση του βίντεο, το οποίο είναι κακής ποιότητας και έχει τραβηχτεί από κατακόρυφη γωνία. Το ότι τραβήχτηκε μόλις λίγες μέρες πριν την Πρωταπριλιά, έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για φάρσα.

    Άλλοι πιστεύουν ότι το υποτιθέμενο ζώο στον ποταμό ανήκει σε μια ράτσα φώκιας, δελφινιού ή θαλάσσιας χελώνας, καθώς αρκετά ζώα όπως φώκιες, φάλαινες, δελφίνια και θαλάσσιες χελώνες έχουν εντοπιστεί να κολυμπούν στον Τάμεση από το 2000.

    Ένας αντιπρόσωπος από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας είπε ότι “το βίντεο δεν είναι αρκετά καθαρό για να κάνουμε αναγνώριση”.

    Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δε στάθηκε εμπόδιο στους χρήστες του Twitter να αναρτήσουν τις απόψεις τους.

    1

    2

    Δείτε και μόνοι σας για του λόγου το αληθές το παρακάτω βίντεο:

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/i-epitichia-stin-politelia-apeti-polla-parapano-apo-apla-ena-proion/36160

     



    ΣΧΟΛΙΑ