• Top Stories

    Μετά το κλείσιμο των δύο ΜΜΕ στην Τουρκία, ο Davutoglu μοίρασε τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους – Wingman ο Α. Τσίπρας (video)


    Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην Σμύρνη, λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης και αυτή την ώρα συναντάται με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου. Μάλιστα πριν λίγο οι δυο τους βγήκαν και μοίρασαν κόκκινα τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους που ήταν απέξω για την Ημέρα της Γυναίκας! Και όλα αυτά ενώ λίγες ώρες πριν είχε μπει «φίμωτρο» και διαχειριστής και στο πρακτορείο Cihan στα «πρότυπα» όσων είχαν συμβεί και στην εφημερίδα Zaman!

    ImageHandlerΛίγες μόνο ώρες μετά τις δραματικές διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας, με επίκεντρο το προσφυγικό και τα ανταλλάγματα που θα λάβει η γειτονική χώρα για τη διαχείριση του προβλήματος και τον περιορισμό των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη, οι επαφές των δύο πρωθυπουργών συνεχίζονται.

    ImageHandler (3)Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας όπου θα συζητήσει για τη βελτίωση της συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας σε πολλούς τομείς, αλλά και στη μεταναστευτική κρίση.

    ImageHandler (2)Πέρα από τις συναντήσεις που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, κατά την παραμονή του στην Σμύρνη θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Ήδη έχει σχεδιαστεί τελετή στο πανεπιστήμιο «İzmir Ekonomi Üniversitesi» το οποίο είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ανήκει στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης. Η τελετή, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

    Δείτε τα video:

    https://www.youtube.com/watch?v=ZL-W5i1lZH4

    https://www.youtube.com/watch?v=rR_bqdatRQI



    ΣΧΟΛΙΑ