• Videos & Blogs

    Μαθήματα γυμναστικής από την guru του Fitness με τους 1 εκατ. followers


    Έχει τρελάνει το Instagram καθώς έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια πιστούς ακόλουθους ενώ πολλές φορές την αποκαλούν ακόμη και guru της γυμναστικής. Η Anna Victoria είναι το μυαλό (και το σώμα) που κρύβεται πίσω από το επιτυχημένο πρόγραμμα εκγύμνασης “Fit Body Guides”, ενός πλήρες οδηγού ασκήσεων και διατροφής 12 εβδομάδων που υπόσχεται να σας χαρίσει το σώμα των ονείρων σας.

    Anna Victoria

    Η ίδια όπως έχει δηλώσει σε παλιές της συνεντεύξεις πήρε την απόφαση να αποκτήσει ένα υγιές και αθλητικό σώμα από την στιγμή που αντιμετώπιζε προβλήματα με τον ύπνο της. Αφού πήρε την απόφαση, δημιούργησε μια σελίδα στο Instagram, στην οποία αναρτούσε διάφορες φωτογραφίες και στοχασμούς που την βοηθούσαν στην συνέχιση της σκληρής της προσπάθειας. Με τον καιρό, η σελίδα της έγινε ανάρπαστη και από τότε αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να βοηθήσει με την σειρά της και άλλους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

    anna-victoria-instagram-fitness-stomach-rolls-angles-Hia

    Η επαγγελματίας πλέον γυμνάστρια, αφού κατάφερε, να χάσει τα κιλά που ήθελε και να αποκτήσει ένα δυνατό και γυμνασμένο σώμα, πλέον καθοδηγεί μέσα από διάφορα videos και posts που ανεβάζει, ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων έντονης εκγύμνασης που μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε που θέλει να δημιουργήσει ένα “fit” κορμί.

     Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/dite-se-100-defterolepta-tin-kategida-pou-sarose-lekanopedio-vinteo/51751



    ΣΧΟΛΙΑ