• LIFE&STYLE

    Κ. Ρονάλντο: Αυτή είναι η βίλα-υπερπαραγωγή με γήπεδο ποδοσφαίρου!

    • NewsRoom


    Η εικόνα του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι πάνω κάτω, γνωστή, μέσα από τα τόσα ματς υψηλού επιπέδου που έχει δώσει στην καριέρα του. Πώς, όμως, είναι ο άνθρωπος Κριστιάνο εκτός γηπέδων και στην προσωπική του ζωή; Ενόψει των Χριστουγέννων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτηκε να κάνει ένα δώρο στους φίλους και στους θαυμαστές του, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη…βίλα του!

    Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ επέλεξε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, στη Μαδρίτη, για χάρη της τηλεοπτικής κάμερας και προσέφερε σε όλους μία μικρή περιήγηση του χώρου, στον οποίο ζει τα τελευταία χρόνια ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Το βίντεο αυτό ανέβηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ δείχνει το εσωτερικό, καθώς και το εξωτερικό του σπιτιού. Από την έπαυλη δε θα μπορούσαν να λείπουν, φυσικά, η τεράστια τηλεόραση στο σαλόνι του σπιτιού, ο, γεμάτος καθρέφτες, εσωτερικός χώρος, η πισίνα, αλλά κι ένα…γήπεδο ποδοσφαίρου!

    Φυσικά δε γίνεται να είσαι αστέρας του ποδοσφαίρου και παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και να μην έχεις ένα παλάτι. Έτσι κι ο Ρονάλντο δεν θα αποτελούσε την εξαίρεση στον κανόνα…



    ΣΧΟΛΙΑ