• LIFE&STYLE

    Γυμνοί άντρες έτοιμοι για…όλες τις δουλειές του σπιτιού!

    • NewsRoom


    Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε την δυνατότητα να έχετε στη διάθεση σας, ολόγυμνους άνδρες να σας κάνουν τις δουλειές του σπιτιού!
    Την ιδέα είχε ένας επιχειρηματίας από το Κέιπ Τάουν, ο οποίος ίδρυσε μία εταιρεία που δίνει μία νέα πνοή στο νοικοκυριό.

    Η εταιρεία ανταποκρίνεται σε όσους πελάτες επιθυμούν για μερικές ώρες έναν άνδρα έτοιμο να πετάξει από πάνω του τα ρούχα και να κάνει ολόγυμνος όλες τις δουλειές του σπιτιού. Βέβαια, μπορεί να στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο.

    Όπως επισημαίνει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό “Closer”, δεν είναι τυχαίο ότι η υπηρεσία αυτή λειτουργεί στο Κέιπ Τάουν, μία από τις πιο φιλελεύθερες πόλεις της Νοτίου Αφρικής.
    Ο Μάικλ , 20 ετών αθλητής, ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας. Ο καλογυμνασμένος Μάικλ μπορεί να κερδίσει έως και 30 ευρώ την ώρα αναλαμβάνοντας το νοικοκυριό του σπιτιού με αδαμιαία περιβολή.
    Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, το ύψος της αμοιβής των ανδρών που αναλαμβάνουν το ρόλο του γυμνού νοικοκύρη εξαρτάται από τον αριθμό των ρούχων που φοράει την ώρα που καθαρίζει. Όσο λιγότερα ρούχα, τόσο πιo υψηλή και η αμοιβή του.

    Η εταιρεία ανήκει στον Jean Paul Reid και φέρει το όνομα “Φυσική Εταιρεία”.

    Όπως εξηγεί ο επιχειρηματίας, στόχος της δεν είναι να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στους πελάτες , και διευκρινίζει πως, οι άνδρες που εργάζονται στην εταιρεία ασχολούνται μόνο με τις δουλειές του σπιτιού.
    antres noikokyrio
    Εκτός από τον 20χρονο Μάικλ, ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κι ένας παλαιστής εργάζονται στη νεοσύστατη εταιρεία. Η υπηρεσία πάντως δεν είναι ανοικτή για όλες τις ειδικότητες αφού δεν προσλαμβάνει δάσκαλους και καθηγητές!



    ΣΧΟΛΙΑ