• LIFE&STYLE

    Η απίθανη τούμπα του Buffon στους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη νίκη της Ιταλίας στο Euro (video)

    • NewsRoom


    Το γιόρτασαν με την ψυχή τους! Ο λόγος για τους παίκτες της Εθνικής Ιταλίας που μετά το θρίαμβο με 2-0 επί του Βελγίου στην πρεμιέρα της Squadra Azzurra στο Euro, έτρεξαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους Ιταλούς φιλάθλους. Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, ο αειθαλής τερματοφύλακας, Gianluigi Buffon, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κάνει σπριντ για να πανηγυρίσει μαζί  με τους συμπαίκτες του. Τρέχοντας όμως προς το πέταλο των Ιταλών για το γνωστό «όλε», δεν υπολόγισε σωστά τη δύναμή του.

    https://www.youtube.com/watch?v=SF2KjSvL8HQ

    Εξουθενωμένος από το δύσκολο παιχνίδι, ο Buffon επιχείρησε να κρεμαστεί από το οριζόντιο δοκάρι όμως τα χέρια λύγισαν. Έπεσε με την πλάτη στο χορτάρι, όμως ήταν τέτοιο το πάθος της στιγμής που δεν ένιωσε καν πόνο. Ο αρχηγός σηκώθηκε αμέσως και πανηγύρισε με τους συμπατριώτες του.

    Στον πανηγυρισμό της ομάδας δεν ήταν δυνατόν να λείπει και ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής Antonio Conte. Έτσι, αμέσως μετά το πρώτο γκολ των παικτών στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα,  έγινε ένα με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Απ, ό,τι φαίνεται όμως, ο Κόντε δέχθηκε από κάποιον ποδοσφαιριστή του χτύπημα κοντά στη μύτη με συνέπεια να ματώσει και αναγκάστηκε να ολοκληρώσει το πρώτο ημίχρονο κρατώντας ένα χαρτομάντιλο προκειμένου να σταματήσει την αιμορραγία.

    Πάντως όταν δέχθηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, ήταν κατηγορηματικός «Αν είναι να συνεχίσουμε τις νίκες, χαλάλι οι προσωπικές θυσίες».

    https://www.youtube.com/watch?v=OAJ8pdU7jOE

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/enas-psichologos-apokalipti-klidi-gia-tin-katrakila-ton-athliton-video/53124



    ΣΧΟΛΙΑ