• City Stories

    «Τhe Expendables 4»: Έρχονται στη Θεσσαλονίκη Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία!

    • NewsRoom


    Μία δόση από τη λάμψη του Χόλυγουντ θα πάρει άλλη μία φορά η Θεσσαλονίκη, καθώς το Νοέμβριο ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».

    Όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook o τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος, στην συμπρωτεύουσα θα βρεθούν για τις ανάγκες των γυρισμάτων οι Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, Άντι Γκαρσία, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον και Τόνι Τζάα!

    Σημειώνεται ότι πρόσφατα στην πόλη βρέθηκε και ο Αντόνιο Μπαντέρας για τις ανάγκες μιας ταινίας, στην οποία μέρος της πόλης μετατράπηκε σε… Μαιάμι, ενώ στη Θεσσαλονίκη, και γενικότερα στη χώρα μας γυρίζονται και άλλες παραγωγές.

    The Expendables 4

    Οι Αναλώσιμοι, λοιπόν, επιστρέφουν. Νέα ταινία “Expendables” χωρίς νέους…Αναλώσιμους δεν γίνεται για αυτό και στο team θα συμμετέχουν οι Megan Fox, ο ράπερ 50 Cent και ο Tony Jaa (των ταινιών Ong-Bak).

    Tο πρώτο The Expendables κυκλοφόρησε το 2010 και ένωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των ταινιών δράσης όπως οι Statham, Jet Li, Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews, “Stone Cold” Steve Austin και Couture. Το Expendables 2 ακολούθησε το 2012 και έφερε ακόμη περισσότερους cult θρύλους του είδους όπως οι Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis και Arnold Schwarzenegger.

    Στο Expendables 3 του 2014 προστέθηκαν οι Antonio Banderas, Wesley Snipes, Kelsey Grammer, Mel Gibson και ο Harrison Ford.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Ένα ρολάκι στο πλάι του Μπαντέρας – Η Θεσσαλονίκη επί ποδός



    ΣΧΟΛΙΑ