• City Stories

    Τέσσερα δωρεάν σεμινάρια/εργαστήρια για αυτή τη Δευτέρα

    ΚΠΙΣΝ

    Πηγή: www.snfcc.org


    Διάφορα σεμινάρια εοικοδομητικού χαρακτήρα και ενδιαφέροντα εργαστήρια λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο σε διάφορα μέρη της Αθήνας. Κάποια από αυτά στηρίζονται σε πιο επιχειρηματικούς τομείς, άλλα στρέφονται προς το ψυχολογικό κομμάτι και την αυτοβελτίωση, ενώ μερικά από αυτά σκοπό έχουν την ανάπτυξη ιδιαίτερων δεξιοτήτων που δεν σας είχαν περάσει απ’ το μυαλό μέχρι χθες! Συγκεντρώσαμε παρακάτω τέσσερα σεμινάρια / εργαστήρια διαφόρων ειδών και με ελεύθερη είσοδο, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει:

    σεμινάριο

    1. “Presentation & Communication skills: Thinking positively” στο Innovathens, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

    Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Thinking positively” που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Innovathens, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

    Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για το πώς να σκέφτονται θετικά, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν το άγχος, τον εκνευρισμό και την αρνητικότητα.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

    Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

    Πότε:
    Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, 16.00

    Πού:
    Innovathens – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
    Πειραιώς 100, Γκάζι

    2. “Κηπουρική: Τμήμα αρχαρίων” στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Πρακτικές συμβουλές κηπουρικής για εύκολη και οικονομική καλλιέργεια λαχανικών, αρωματικών φυτών της κουζίνας και καλλωπιστικών φυτών στον κήπο, στη βεράντα και στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τα κριτήρια επιλογής φυτών, οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης, συνηθισμένα προβλήματα και οικολογικούς τρόπους διαχείρισής τους ενώ ενημερώνονται και για έννοιες που αφορούν την ασφάλεια του καταναλωτή όπως η βιολογική γεωργία, η ολοκληρωμένη διαχείριση και η ιχνηλασιμότητα των γεωργικών προϊόντων.

    Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος, Γεωπόνος ΓΠΑ

    Δεν απαιτείται προεγγραφή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Πότε:
    Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, 18.30–20.30

    Πού:
    ΠΥΡΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΒΕ
    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

    3. “Εισαγωγή στο Digital Marketing” στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Ένα εργαστήριο που δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στη χρήση δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να μάθουν τον τρόπο μέτρησης της αποτελεσματικότητας του Digital Marketing και να δουν βέλτιστες πρακτικές από καταξιωμένα brands.

    Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Ελένη Χοϊδά, διαδικτυακό μάρκετινγκ / Found.ation

    Έως 20 συμμετοχές
    Δεν απαιτείται προεγγραφή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Πότε:
    Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, 18.00–20.00

    Πού:
    ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΒΕ
    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

    αυτοβελτίωση

    4. Βιωματικός κύκλος σεμιναρίων ευαισθητοποίησης και προσωπικής βελτίωσης στο Κέντρο Πρόληψης Δήμου Αλίμου

    Θέμα: Συναισθηματικές εξαρτήσεις και εξαρτητικές σχέσεις: “παραδέξου το! Η ζωή σου θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς εμένα…”

    Το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Αλίμου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, διοργανώνει για δεύτερη φορά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και ευαισθητοποίησης, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σε ζητήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα, την κατανόηση του εαυτού, την έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων, τη βελτίωση της επικοινωνίας με τον άλλον.

    Τα σεμινάρια δεν έχουν θεραπευτικό χαρακτήρα, αλλά έχουν ως στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ψυχική μας υγεία.

    Στον κύκλο αυτόν των πέντε (5) δίωρων συναντήσεων δίνονται θεωρητικές πληροφορίες από τον συντονιστή, ενώ κάθε μέλος, εφόσον επιθυμεί, μπορεί να μιλήσει για τις εμπειρίες του και τις σκέψεις του, να εκφράσει τα συναισθήματά του και αντίστοιχα να ακούσει και να μοιραστεί τις απόψεις του άλλου.

    Για συμμετοχές και οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Αλίμου, στο τηλέφωνο: 210 9850339. Ώρες επικοινωνίας: 09:00 – 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

    Πότε:
    Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, 18:00 – 20:00

    Πού:
    Κέντρο Πρόληψης Δήμου Αλίμου
    Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου 12, Άλιμος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μην χάσετε την παράσταση «Pietà» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με ελεύθερη είσοδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: i.P.A.S. Film Festival – Ένα ενδιαφέρον και δωρεάν φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις θεατρικές παραστάσεις που αξίζει να παρακολουθήσετε αυτή τη βδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ