• City Stories

    Τα 3 αγαπημένα ξενοδοχεία των fashion insiders στο Λονδίνο (pics)

    • NewsRoom


    Η βρετανική πρωτεύουσα φιλοξενεί εκδότες, μοντέλα και influencers συνεχώς, γεγονός που καθιστά αναγκαίο το να υπάρχουν και τα κατάλληλα ξενοδοχεία που θα ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις ενός μυημένου στην υψηλή αισθητική κοινού.

    Αναμφίβιλα, ένας όμορφος χώρος φτιάχνει τη διάθεση και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να συνεχίσει κανείς τη μέρα του, όσο πιεστική κι αν είναι. Και τα προγράμματα αυτών των ανθρώπων είναι πραγματικά φορτωμένα!

    Σίγουρα, ο κατάλογος των λονδρέζικων boutique hotels δεν έχει τελειωμό, καθώς υπαρχουν χώροι που συνδυάζουν την παραδοσιακή πολυτέλεια με τη σύγχρονη αισθητική, καθιστώντας τα ξενοδοχεία αυτά “κοσμήματα” για την πόλη και τους ενημερωμένους πελάτες τους.

    Εμείς συγκεντρώσαμε, ωστόσο, τα 3 δημοφιλέστερα και πιο stylish και σας τα παρουσιάζουμε!

    Henrietta Hotel

    chiltern.jpeg

    Φαίνεται ότι οι Βρετανοί είναι κρυφά ερωτευμένοι με το γαλλικό στιλ και τη μόδα και το αποδεικνύουν με τη διακόσμηση αυτού του ξενοδοχείου! Το Henrietta Hotel είναι ένα υπέροχο hot σημείο διαμονής στην πόλη που εμπνέεται από το ρομαντικό Παρίσι! To δημοφιλές spot βρίσκεται στην περιοχή Covent Garden και είναι new in στη σκηνή του Λονδίνου, αλλά έχει γίνει γρήγορα αγαπημένο σε fashion bloggers και influencers. Τα έπιπλα είναι ντυμένα από βελούδο, τα κομψά φωτιστικά έχουν ανάλαφρο design ενώ το ροζ χρώμα στα λουτρά δίνει μια παιχνιδιάρικη νότα στη διακόσμηση. Όλα τα στοιχεία συνθέτουν μια συναρπαστική, αξέχαστη… allure!

    Chiltern Firehouse

    firehouse.jpg

    Το Chiltern Firehouse ίσως να μην ανήκει στην κατηγορία των νέων ξενοδοχείων, αλλά εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο πολλών it girls. Η Daily Mail ισχυρίζεται, ότι κάθε A-Lister θέλει διακαώς να μπει στο περιζήτητο εστιατόριο του ξενοδοχείου, που έχει προσελκύσει έναν μακρύ κατάλογο γνωστών προσώπων, όπως οι David και Victoria Beckham, Rita Ora, Cara Delevigne και Hailey Baldwin. Ιδιοκτησία του μεγιστάνα André Balazs, ο οποίος κατέχει επίσης το ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Χόλιγουντ και το Mercer στο Μανχάταν, το Chiltern Firehouse ανήκει σε μια αλυσίδα πολυτελών boutique hotels που εδώ και χρόνια είναι top προορισμοί από μόνα τους. Ο ζεστός και φιλικός του χώρος κάνει τη διαμονή πολύ πιο ευχάριστη, ειδικά όταν αυτή συνοδεύεται από ένα λαχταριστό γεύμα πολλών αστέρων και μία καλή παρέα. Αν πάντως κατορθώσετε να μπείτε στην πολύτιμη λίστα των επισκεπτών του, είναι πολύ πιαθνό να πάρετε το δείπνο σας δίπλα σε μία διασημότητα!

    The London Edition

    london-edition.jpg

    Η blogger Erica Choi από το Egg Canvas επιλέγει πάντοτε το The London Edition, κάθε φορά που επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο και μπορούμε σίγουρα να καταλάβουμε αμέσως, γιατί είναι η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα της. Το lobby θυμίζει βασιλική αίθουσα με ένα γιγαντιαίο κρεμαστό από την οροφή κόσμημα-καθρέφτη, ψηλά παράθυρα και velvet καναπέδες σε σμαραγδί χρώμα, μια αναμφίβολα σούπερ εντυπωσιακή υποδοχή! Τα δωμάτια είναι μονοχρωματικά, με ξύλινη επένδυση παντού, διακόσμηση από λευκό και faux-fur κουβέρτες για τα κρύα βράδια του χειμώνα. Εδώ θα νιώσετε σαν βασιλιάδες από το πρώτο κιόλας βήμα!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια πανέμορφη κατοικία στο Κεφαλάρι, με γυάλινη οροφή στο κέντρο και άπλετο φως (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα του 1800, μέσα στη νεοκλασική ατμόσφαιρα της Πλάκας (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δωμάτια με θέα στην καρδιά της Φλωρεντίας (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ