• City Stories

    Στην Ελλάδα κατέφτασε ο Maluma – Ακυρώθηκαν οι συναυλίες

    • NewsRoom


    Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στη Γερμανία, ο Maluma κατέφτασε στη χώρα μας, όπου θα δώσει δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Μέσα από τα social media και συγκεκριμένα το Instagram, έκανε αισθητή την παρουσία του στην Αθήνα, όπου βρίσκεται από την Παρασκευή και ετοιμάζεται να βάλει «φωτιά» στο ΟΑΚΑ μαζί με την Ελένη Φουρέιρα την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

    Ο Λατίνος σταρ δημοσίευσε στο Instagram Story του στιγμιότυπα από τις βόλτες του στο κέντρο και ειδικότερα από το Σύνταγμα και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

    Σημειώνεται ότι πριν την Ελλάδα είχε προγραμματίσει συναυλία στο Μιλάνο, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Ιταλία για τις 31 Μαρτίου.

    Συνεχίζοντας την sold out περιοδεία του, ο 25χρονος Κολομβιανός σταρ με την χαρισματική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία του, εμφανίζεται για πρώτη φορά live στη χώρα μας.

    Και στις δύο συναυλίες θα εμφανιστεί ως Special guest η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, με deejay set από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

    Μόλις 25 χρονών, μετράει ήδη σχεδόν 200 sold out συναυλίες παγκοσμίως με περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια, ενώ η Madonna, o J. Balvin, ο Ricky Martin και η Shakira είναι μερικές από τις πρόσφατες συνεργασίες του, επιβεβαιώνοντας πως ο MALUMA βρίσκεται στo επίκεντρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

    Με το τελευταίο του album F.A.M.E. να κατακτά την κορυφή των Billboards από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, αλλά και ένα latin Grammy στην κατηγορία του καλύτερου σύγχρονου pop album, ο εξωτικός MALUMΑ ανήκει στην κορυφή των παγκόσμιων stars και έχει στόχο να ξεσηκώσει κάθε έναν από τους 76 εκ. followers του στο Twitter, Facebook & Instagram από κοντά, κάνοντας το κοινό να χορεύει στα μεγαλύτερα stages και συναυλιακούς χώρους του πλανήτη.

    Reggaeton vibes, colombian beats και τα μεγαλύτερα παγκόσμια hits θα αναστατώσουν το κοινό στο συναυλικό γεγονός της Άνοιξης 2020. Γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά χορευτικά συνθέτουν την υπερπαραγωγή.

    Αθήνα: Τετάρτη 11 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ*

    ΘεσσαλονίκηΠαρασκευή 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ*

    *Οι συναυλίες του Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναβλήθηκαν, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Υγείας για την αναβολή όλων των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με συγκέντρωση άνω των 1.000 ατόμων εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

    Αναμένεται ενημέρωση από το Management του καλλιτέχνη για το αν θα μεταφερθούν σε μελλοντικές ημερομηνίες ή αν θα ακυρωθούν ολοκληρωτικά, αναφέρει η ανακοίνωση της Viva.

    View this post on Instagram

    FELIZ DÍA MAMACITAS 😘😘😘

    A post shared by MALUMA (@maluma) on



    ΣΧΟΛΙΑ