• City Stories

    Social Ballroom: Mambo – Μάθημα και πάρτι χορού στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο!


    Η σειρά Social Ballroom του ΚΠΙΣΝ οργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στο Mambo, τον χορό που γεννήθηκε στην Κούβα στα τέλη της δεκαετίας του ‘40, κατέκλυσε τη Νέα Υόρκη και από εκεί εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Πνευστά, κρουστά, μπάσο και πιάνο συνθέτουν τη μουσική που ξεσηκώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

    Η βραδιά του Μambo ξεκινά στον Φάρο με την έμπειρη ομάδα Stella Dance Art σε ένα ανοιχτό μάθημα όπου όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τρέλα του χορού και να μάθουν τα ξέφρενα βήματά του.

     

    Ακολουθεί μεγάλο χορευτικό πάρτι υπό τους ήχους της μοναδικής μπάντας Loca Latina και του DJ Nicos Koronakis όπου όλοι είναι καλεσμένοι. Το μόνο που χρειάζεται; Ενέργεια, κίνηση και δυναμισμός, κι όλα οδηγούν σε μία λέξη: Mambo!

    μάμπο κπισν

    Η χορευτική ομάδα Stella Dance Art ιδρύθηκε από την Στέλλα Κουτσουλίδου, πρωταθλήτρια Ελλάδας με διάκριση στην κορυφαία δεκάδα χορευτών latin του κόσμου, στο World Latin Dance Cup. Εξειδικεύεται στους λάτιν χορούς κι έχει στο ενεργητικό της παρουσιάσεις ανά τον κόσμο, σεμινάρια και πολλές ακόμα διακρίσεις.

    Σάββατο 19/05
    19.00 μάθημα
    20.00 πάρτι

    ΦΑΡΟΣ

    Ελεύθερη είσοδος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη Δευτέρα



    ΣΧΟΛΙΑ