ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με τους ιδιοκτήτες του, η εταιρεία αρχιτεκτονικής Carney Logan Burke ολοκλήρωσε το Queen’s Lane Pavilion, στο Τζάκσον των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο ξενώνας σε σχήμα L διαθέτει επίπεδη οροφή με μεγάλες καμάρες, οι οποίες δημιουργούν εξωτερικές βεράντες. Το εξωτερικό είναι επενδεδυμένο από διάτρητα, χαλύβδινα φύλλα, ενώ το εσωτερικό ορίζεται από μια ζεστή, ουδέτερη χρωματική παλέτα. Το μοντέρνο καταφύγιο μοιάζει με στολίδι στο φυσικό τοπίο και όχι με ενοχλητική παρέμβαση.
Οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από υαλότουβλα και περικλείουν τα υπνοδωμάτια και το χώρο του καθιστικού, θολώνοντας τα όρια μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.






![]()




ΠΗΓΗ: DIDEE MAGAZINE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο (EssilorLuxottica): Ο κληρονόμος της Ray-Ban προτείνει νέα εξαγορά στην οικογένειά του
- Wall Street: Ενισχύονται τα futures, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ και τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple
- ΑΒ Βασιλόπουλος: 500 καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα
- ΗΠΑ: Το ιστορικό υψηλό ρεκόρ στις τιμές της βενζίνης «χρεώνεται» στον Τραμπ – Η σύγκριση με την κυβέρνηση Μπάιντεν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.