• City Stories

    Πώς να υιοθετήσετε τα χρώματα των παγωτών στη διακόσμηση

    • NewsRoom


    Είναι από τα πιο hot καλοκαιρινά trends που θα δείτε φέτος να κυριαρχεί στη διακόσμηση. Τα ice cream colors, σας φέρνουν λίγο πιο κοντά σε στην πιο ζεστή και ανέμελη εποχή του χρόνου και σας μεταφέρουν σε εξωτικούς προορισμούς. Το αγαπημένο σε όλους παγωτό έρχεται να «ντύσει» τους χώρους του σπιτιού με υπέροχες αποχρώσεις και να δημιουργήσει ένα απολαυστικό summer mood που θα λατρέψετε. Φωτεινά χρώματα, όπως το ροζ της τσιχλόφουσκας και το sorbet του λεμονιού ή το πράσινο της μέντας και το ανοιχτό πορτοκαλί, είναι οι πρωταγωνιστές του καλοκαιρινού decor και υπόσχονται να μεταμορφώσουν τι σπίτι σας σε πραγματική όαση!


    Τολμήστε τις παρακάτω ιδέες και ανανεωθείτε!

    Τοίχοι που αποπνέουν αισιοδοξία

    Οι πιο τολμηροί μπορείτε να βάψετε έναν ολόκληρο τοίχο του σπιτιού σε μια ιδιαίτερη παστέλ απόχρωση. Για παράδειγμα, επιλέξτε για έναν τοίχο του σαλονιού ανοιχτό ροζ και ολοκληρώσετε τη διακόσμηση με λευκά αντικείμενα, όπως πορσελάνινα βάζα, μαξιλάρια, πουφ και κορνίζες. Plus, επιλέξτε παρόμοιους τόνους και για την κουζίνα σας, καθώς τα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας, θα μεταμορφώσουν τον χώρο και θα σας χαρίσουν την απαραίτητη δημιουργικότητα για την κουζίνα σας. Τέλος, τα ice cream colors είναι η ιδανική επιλογή και για το υπνοδωμάτιο, το δικό σας ή και των παιδιών σας, τα οποία θα καταφέρουν να διώξουν την πίεση της ημέρας -του γραφείου και του σχολείου αντίστοιχα! Όπως καταλαβαίνετε, τα χρώματα των παγωτών είναι το ιδανικό αγχολυτικό για μικρούς και μεγάλους.

    Ice cream αντικείμενα

    Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά σε ένα ολοκληρωμένο outfit, το ίδιο και στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Για να αποκτήσει λοιπόν, ο χώρος σας καλοκαιρινή διάθεση και για να είναι in-fashion, αυτό που θα χρειαστείτε είναι τα σωστά διακοσμητικά αντικείμενα. Για παράδειγμα, τα μαξιλάρια σε πορτοκαλί, baby pink ή φούξια, γαλάζιο ή λευκό χρώμα δίνουν μια πιο έντονη νότα στο σαλόνι σας. Plus, μία statement καρέκλα σε ζωηρό ice cream color είναι η τέλεια επιλογή για να κάνετε τη διαφορά, ενώ αν θέλετε να κρατήσετε διακριτικούς τόνους, επιλέξτε decoration items σε παλ αποχρώσεις. Ακόμα, αφήστε στην άκρη τις συνηθισμένες λευκές μαξιλαροθήκες και τις παπλωματοθήκες σε μουντούς τόνους και εμπλουτίστε το κρεβάτι σας με λιλά, γαλάζιο και κίτρινο, που θα σας χαρίσουν σίγουρα θετική διάθεση και τέλειο ύπνο! Τα χρώματα αυτά άλλωστε, είναι γνωστό ότι ξεκουράζουν τα μάτια.

    Τραπέζι με άρωμα… παγωτού

    Σκεφτείτε ένα τραπέζι για τους καλεσμένους σας γεμάτο με σερβίτσια, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα στους τόνους του παγωτού. Τέλειο έτσι; Αντικαταστήστε λοιπόν, τα κλασικά διάφανα ποτήρια με εκείνα σε πολύχρωμες αποχρώσεις! Επιπλέον, προτιμήστε χαρτοπετσέτες σε ανοιχτό ροζ ή γαλάζιο κι όχι το αδιάφορο λευκό, που βλέπετε παντού. Ωστόσο, κρατήστε τα πιάτα σε λευκό, για να υπάρχει ισορροπία στο τραπέζι σας. Ωστόσο, εάν σας αρέσει η εκκεντρικότητα και δε σας πειράζει το «φορτωμένο» αποτέλεσμα, μπορείτε όντως να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά πιάτα για τους καλεσμένους σας -για παράδειγμα σε sorbet τόνους του καρπουζιού ή της φράουλας-, αλλά να κρατήσετε τα κλασικά μαχαιροπίρουνα. Εκτός από τα παραπάνω, τοποθετήστε στο τραπέζι σας λουλούδια, τα οποία επίσης χαρίζουν το επιθυμητό, αισιόδοξο αποτέλεσμα. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο art de la table δεν ενδείκνυται μόνο αν έχετε καλεσμένους σας, αλλά για το καθημερινό σας τραπέζι, για να δώσετε χρώμα σε κάθε σας γεύμα.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Σ’ αυτό το καταπληκτικό σπίτι στου Φιλοπάππου έχεις όλη την Αθήνα «στο πιάτο» σου! (17 pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα κατάλυμα με θέα τα κάστρα της Πάργας και με ατμόσφαιρα Ιονίου πελάγους! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Διακόσμηση: Πώς να φέρετε το καλοκαίρι στο μπαλκόνι σας (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ