• City Stories

    Πωλείται μία από τις πιο εντυπωσιακές και πολυτελείς κατοικίες της Κρήτης

    • NewsRoom


    Είναι μια κατοικία που θα άξιζε να μπει σε κάποιο αρχιτεκτονικό περιοδικό με πολυτελή κτίρια! Το παρακάτω εντυπωσιακό σπίτι, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ακινήτων sothebysrealty.gr, ονομάζεται Eclectic Living και η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 10.500.000 €.

    Το Eclectic Living βρίσκεται πάνω σε μια απομονωμένη παραλία στο νησί της Κρήτης, με μια μεγάλη προβλήτα μπροστά και δεν υπάρχει άλλο μέρος στην περιοχή της Μεσογείου που να μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Στο συγκεκριμένο μέρος μπορείτε να χαλαρώσετε απόλυτα, να απομονωθείτε από τον κόσμο και να απολαύσετε την παραλία σας, τη θέα προς τη Μεσόγειο και, απλά, να φύγετε μακριά από όλους και από όλα.

    Πρόκειται για το ιδανικό σπίτι διακοπών χάρη στον ιδιαίτερα ελκυστικό σχεδιασμό του, και περιλαμβάνει ένα μεγάλο καθιστικό με ιδιαίτερη σχεδίαση, τραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα και επτά υπνοδωμάτια, που προσφέρουν ιδιωτικότητα αλλά και χαλάρωση, αφού διαθέτουν όλα θέα προς τη θάλασσα, αλλά και δικό τους μπάνιο. Επίσης, το  Eclectic Living διαθέτει μεγάλα σαλόνια αλλά και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλες βεράντες, οι οποίες έχουν εξαιρετική πανοραμική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου αλλά και στους εντυπωσιακούς κήπους της κατοικίας.

    Ο καταπράσινος κήπος διαθέτει πολλά σημεία που ενδείκνυνται για χαλάρωση, αλλά και άμεση πρόσβαση σε μια ιδιωτική παραλία με λευκή άμμο. Η μεγάλη τραπεζαρία και η κουζίνα είναι ιδανικές για ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι ευρύχωρες και άνετες επιπλωμένες βεράντες προσφέρουν χαλάρωση, γαλήνη και ηρεμία στο ήπιο κλίμα της Μεσογείου, ενώ η μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα προσφέρει τα ευεργετικά αποτελέσματα ενός δροσιστικού λουτρού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

    Η κατοικία αυτή παρέχει στον ιδιοκτήτη του πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις ενός παρακείμενου ξενοδοχείου 5 αστέρων, μέλους μιας πασίγνωστης, κορυφαίας διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων. Ακολουθήστε τα βήματα προς την παραλία και απολαύστε τον ήχο των κυμάτων της θάλασσας. Πρόκειται πραγματικά για ένα καταπληκτικό παραθαλάσσιο κτήμα που προσφέρει τα πάντα και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και το πιο απαιτητικό άτομο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μια εντυπωσιακή και διαμπερής κατοικία που βρίσκεται στην άκρη ενός λόφου (12 pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μία πανέμορφη κατοικία πάνω στη θάλασσα που κάποτε άνηκε σε έναν θρυλικό κομπιναδόρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια εξωτική κατοικία που «βυθίζεται» στην άγρια βλάστηση της φύσης! (11 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ