• City Stories

    Παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος/βιβλίου, «EXPLORE ATHENS – My Way» στον πολυχώρο IANOS

    • NewsRoom


    Η Τίνα Σταθοπούλου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη και τον πολυχώρο πολιτισμού IANOS (Σταδίου 24), παρουσιάζουν το φωτογραφικό λεύκωμα/βιβλίο EXPLORE ATHENS – My way, την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 6μμ.

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας & Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης (κεντρικός ομιλητής),  η Ιδρυτής του δικτύου ΥΑΔΕΣ Ελληνικά Ιστορικά Ξενοδοχεία & Αντιπρόεδρος του Historic Hotels of Europe Βαρβάρα Αυδή και ο ξεναγός και συγγραφέας Δημήτρης Σαρρής. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας.

    Λίγα λόγια για το βιβλίο:

    Το βιβλίο EXPLORE ATHENS – My way είναι ένα συλλεκτικό λεύκωμα με φωτογραφίες του Γιώργου Μερτίκα και σπάνιες ιστορικές πληροφορίες, αφιερωμένο στην παλιά και σύγχρονη Αθήνα.

    Ένα υπέροχο βιβλίο που –με περισσότερες από 200 φωτογραφίες– ταξιδεύει τον αναγνώστη σε καλά κρυμμένες γωνιές και σημεία της πρωτεύουσας: από την Ακρόπολη και την Πλάκα ως το Μετς και την αθηναϊκή ριβιέρα.

    Το EXPLORE ATHENS – My way είναι ένα διαφορετικό βιβλίο-οδηγός για να περιπλανηθεί κανείς στην Αθήνα με όλες του τις αισθήσεις. Μία Αθήνα όπου το μακρινό παρελθόν συνυπάρχει αρμονικά με το παρόν δημιουργώντας μία ιδιαίτερη πόλη γεμάτη χρώματα, ήχους, γεύσεις και μυρωδιές.

    Γραμμένο σε ελληνικά και αγγλικά, έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για την πόλη, τον πολιτισμό της και την τέχνη (από τη λαϊκή έως τη street art).

    Λίγα λόγια για την Τίνα Σταθοπούλου:

    H Tίνα Σταθοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Deree College  με πτυχίο Bachelor in Business Administration. Έχοντας ήδη αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία, συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο αποκτώντας MBA από το Πανεπιστήμιο Henley της Αγγλίας. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες (Group Promodes, Frito-Lay, The Walt Disney Company) σε θέσεις Μarketing και Πωλήσεων αντίστοιχα. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων εκπροσωπώντας εταιρείες του εξωτερικού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Σπάτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019



    ΣΧΟΛΙΑ