• City Stories

    Η μεγάλη έκπληξη της Heineken: Το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League στην Αθήνα (pics – video)

    • NewsRoom
    Heineken


    Το Uefa Champions League, βρίσκεται λίγο πριν το τέλος του, για την φετινή σεζόν. Σε λίγο καιρό (3 Ιουνίου ο τελικός), το τρόπαιο αναμένεται να σηκωθεί ψηλά, στον ουρανό της Ουαλίας, από τον αρχηγό της ομάδας που θα το σηκώσει, λογικά της Ρεάλ ή της Γιουβέντους (κοινώς τον Σέρχιο Ράμος ή τον Μπουφόν), καθώς αυτές οι δύο έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τελικό.

    Όμως, πρωτού βρεθεί στο “Millenium” του Κάρντιφ, βρέθηκε… στην Αθήνα. Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, όπου το τρόπαιο βρέθηκε στη χώρα μας λόγω της διεξαγωγής του τελικού της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ, η Heineken, επίσημος χορηγός του Champions League, και μάλιστα από τους μεγαλύτερους, εξασφάλισε την παρουσία του στο Hilton, για να το δει το κοινό και να βγάλει φωτογραφίες μαζί του. Βέβαια, είναι και η πρώτη φορά που μπορεί κάποιος να το δει από τόσο κοντά, χωρίς προστατευτικά τζάμια, προκειμένου να το αγγίξει, να “μυρίσει” την… αύρα του και να νιώσει πρωταθλητής Ευρώπης.

    Φυσικά, η Heineken, πραγματοποίησε την εκδήλωση με το τρόπαιο, στο πλαίσιο του Heineken Champions Voyage, το οποίο υπενθυμίζεται πως θα γίνει φέτος -και τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια- με επίκεντρο την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη, αφού μια τέτοια εμπειρία δεν τη ζουν όλοι καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση του μεγάλου ξενοδοχείου, δεν ήταν μόνο άνθρωποι των media και του αθλητισμού, καθώς το βαρύτιμο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά, όπως λέγεται, σίγουρα εκπέμπει την λάμψη του σε πολλούς.

    Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Mononews.gr:

    Heineken

    HeinekenHeineken

    HeinekenHeinekenHeineken

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ