• City Stories

    Νίκησε εύκολα την Αρμάνι ο Παναθηναϊκός (video)

    Παναθηναϊκός


    Σε μια αγωνιστική όπου έγιναν όλα όπως τα ήθελε, ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και νίκησε με 74-61 την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για την 27η ημέρα της Ευρωλίγκας.

    Με αυτή τη νίκη, οι “πράσινοι” εξασφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και πλέον δίνουν μάχη και για την τετράδα, που χαρίζει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι όφ. Την ελπίδα αυτή την κράτησε ζωντανή για τον Παναθηναϊκό η Φενέρ, που ηττήθηκε εντός έδρας από την αδιάφορη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην έκπληξη της βραδιάς και πλέον όλα είναι ρευστά αφού οι ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά.

    Φυσικά την ίδια ελπίδα για τετράδα έχει και η Μπασκόνια, η οποία μάλιστα υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στην Ισπανία τους “πράσινους” σε ένα ματς με χαρακτήρα τελικού. Όποιος κερδίζει, ελπίζει ενώ όποιος χάσει…χάνεται. Παράλληλα, χάρη στη νίκη της Εφές μέσα στη Λιθουανία επί της Ζαλγκίρις η υπόθεση πρόκριση πλέον έχει τελειώσει, δεδομένου ότι σήμερα η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει την Νταρουσάφακα στη Μόσχα.

    Στο παιχνίδι με τους Ιταλούς, χωρίς να πιάσει κάποια ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, ο Παναθηναϊκός κέρδισε σχετικά εύκολα, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά, η ελλιπέστατη και αδιάφορη Αρμάνι παραδόθηκε στις ορέξεις του Καλάθη (13π.), του Τζέιμς (13π.), του Ρίβερς (10π.) και του Παππά (10π.) που ήταν οι διακριθέντες από πλευράς της ελληνικής ομάδας.

    Τα highlights του παιχνιδιού:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετς, η πιο ευρωπαϊκή γωνιά της Αθήνας: 7 vintage μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ωραία στέκια για καφέ στην Κηφισιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουκάκι: Τα καλύτερα στέκια για καφέ, ποτό και φαγητό σε μια από τις πιο cool γειτονιές της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ