• City Stories

    Ανακοίνωσε τον Λεμονή ο Ολυμπιακός

    Ολυμπιακός


    Στην έμπειρη και δοκιμασμένη λύση του Τάκη Λεμονή για τον πάγκο του προχώρησε για τρίτη φορά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Έλληνα τεχνικού που αποτελεί φυσικά κεφάλαιο για την ομάδα, όντας και παίκτης πέρα από προπονητής της, στο παρελθόν.

    Φυσικά μαζί του οι “ερυθρόλευκοι” έχουν γευτεί αρκετές χαρές, όπως οι κατακτήσεις τίτλων, αλλά κυρίως τα δύο πρώτα εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στην ιστορία του στο Champions League. Όπως είναι λογικό, γι’ αυτούς αλλά και όχι μόνο τους λόγους αναμένεται να γίνει αποδεκτός με ευχαρίστηση από τον κόσμο των Πειραιωτών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

    «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

    Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του».

    Οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκησε εύκολα την Αρμάνι ο Παναθηναϊκός (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ωραία στέκια για καφέ στην Κηφισιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚουκάκιΠέρασε με νίκη από το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ