• City Stories

    Πέντε μυστικά για βελτίωση της σεξουαλικής σας υγείας

    σεξ


    Η υγεία μας, γενικώς, έχει αντίκτυπο και στη σεξουαλική μας ζωή. Έτσι, όσο βελτιώνεις την υγεία σου στο σύνολό της, τόσο πιο καλές θα είναι και οι σεξουαλικές σου εμπειρίες. Πώς μπορείς, λοιπόν, να γίνεις ακόμη πιο υγιής και, επομένως, ακόμη πιο καλός στο σεξ;

    Ακολουθώντας τα παρακάτω πέντε μυστικά:

    1. Άσκηση
    Η άσκηση και η γυμναστική προσφέρουν, αφενός, καλύτερη φυσική κατάσταση, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό στο σεξ. Επίσης, μπορεί να προσφέρει αντοχή και δύναμη που θα σε βοηθήσουν εξίσου, ενώ η καλύτερη διάθεση και η μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία που δίνει, αφετέρου, θα βελτιώσουν κατά πολύ την σεξουαλική σου ζωή. Βρες το είδος της άσκησης που ανταποκρίνεται στο σώμα και στην προσωπικότητά σου και θα δεις τη διαφορά.

    2. Διατροφή
    Η διατροφή δεν επηρεάζει μόνο τον οργανισμό μας και το σώμα μας, αλλά και τις σεξουαλικές μας επιδόσεις. Έτσι, όσο πιο υγιεινά τρέφεσαι, τόσο πιο καλά θα λειτουργείς στον σεξουαλικό τομέα. Τροφές πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες και με χαμηλά λιπαρά, θα σε κάνουν καλύτερο στο σεξ και πιο αποδοτικό.

    3. Κάπνισμα
    Το κάπνισμα όχι μόνο μειώνει την αντοχή σου, αλλά δημιουργεί και μια σωρεία προβλημάτων άμεσα συνδεδεμένων με την σεξουαλική πράξη. Σύμφωνα με μελέτες, το κάπνισμα μειώνει την ποσότητα και ποιότητα του σπέρματος, ενώ πολλοί άντρες παρουσιάζουν στυτική δυσλειτουργία λόγω αυτού. Επομένως, καλό θα ήταν να το αποφύγεις, να το περιορίσεις, να το κόψεις.

    4. Αλκοόλ
    Όταν το αλκοόλ είναι σε μικρή ποσότητα, φτιάχνει, σαφώς, την ερωτική διάθεση. Όταν, όμως, μιλάμε για μεγάλες ποσότητες, τότε μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική σου ζωή, καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εμποδίζει τον οργασμό.

    5. Άγχος
    Το άγχος είναι υπεύθυνο για προβλήματα όχι μόνο της καθημερινής ζωής, αλλά και συγκεκριμένα της σεξουαλικής. Μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ερωτική διάθεση και να σταθεί εμπόδιο στην απόλαυση του σεξ. Αν μάθεις να το διαχειρίζεσαι σωστά, θα βελτιώσεις κατά πολύ την σεξουαλική σου υγεία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρία λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ και δεν αρέσουν στις γυναίκες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι ο γυναικείος μεικτός οργασμός και πώς επιτυγχάνεται;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 5 + 1 χειρότερες στάσεις στο σεξ σύμφωνα με τους άντρες



    ΣΧΟΛΙΑ