• City Stories

    Η συγκινητική ανακοίνωση της Ντόρτμουντ κατά της τρομοκρατίας

    • NewsRoom
    Ντόρτμουντ


    Στη Γερμανία έχουν στραφεί τα φώτα της δημοσιότητας και δυστυχώς για αρνητικό λόγο, αφού χθες υπήρξαν οι εκρήξεις στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, κάτι που οδήγησε σε αναβολή το παιχνίδι της ομάδας απέναντι στη Μονακό. Όμως, το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 19.45 και οι Γερμανοί διοικούντες κάλεσαν σε ανακοίνωση με έναν φοβερό τρόπο τον κόσμο τους, κατά της τρομοκρατίας.

    Την ανακοίνωση αυτή, την οποία έβγαλε δημόσια ο Χανς Γιόακιμ-Βάτσκε, μπορεί κανείς να την δεί στην επίσημη σελίδα της Ντόρτμουντ στο Facebook. Μιλάει συγκεκριμένα για την πιο δύσκολη κατάσταση της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια και πως θα βγει πιο δυνατή από αυτήν, μαζί με τους φιλάθλους της ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως σήμερα θα παίξει για όλους, ακόμα και για τις μισητές αντιπάλους Σάλκε, Μπάγερν.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ:

    «Η οικογένεια της Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν πάντα δυνατή, αν έπρεπε να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας ως Μπορούσια Ντόρτμουντ είμαστε τόσο δυνατοί και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε!

    Σήμερα δεν παίζουμε μόνο για εμάς. Παίζουμε για όλους. Για την Σάλκε, την Μπάγερν, για οποιονδήποτε. Θέλουμε να δείξουμε ότι η τρομοκρατία δεν θα επηρεάσει ποτέ τις πράξεις μας. Και φυσικά παίζουμε για τον Μαρκ Μπάρτρα που θέλει να δει την ομάδα του να νικά!

    Ζητάμε απ’ όλους της οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ να σταθούν απόψε στο πλευρό της ομάδας μας για 90 λεπτά, γεμάτοι ενέργεια. Αυτή η ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να το ξεπεράσει και να προχωρήσει. Ας τη βοηθήσουμε όλοι, να σηκωθεί ψηλά!»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζανακόπουλος: Ταυτόχρονα ή λίγο πριν το Eurogroup θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε μια φωτογραφία από τους 3 υπουργούς που έδωσαν τα αεροδρόμια στη Fraport

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport Greece

     



    ΣΧΟΛΙΑ