• City Stories

    Μπουφόν – Ρονάλντο – Η δίψα, τα βαρόμετρα και τα κορίτσια τους (pics)

    • NewsRoom
    Μπουφόν Ρονάλντο


    Αποτελούν τις “σημαίες” των ομάδων τους. Είναι αυτοί που θα δώσουν τα πάντα και μπορεί να κρίνουν με την απόδοσή τους τον τελικό του Champions League.

    Από την μία ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αρχηγός της Γιουβέντους και φυσικά ο παλαιότερος παίκτης της, ευρισκόμενος στην Γιουβέντους από το 2001. Δεν την εγκατέλειψε ούτε όταν έπεσε κατηγορία, λόγω των κατηγοριών για τα στημένα της Ιταλίας.

    Αγάπησε τους “μπιανκονέρι”, όπως και εκείνοι και σίγουρα μέσω αυτής της αμοιβαίας αγάπης, κατέληξε να είναι ενδεχομένως ο κορυφαίος της σύγχρονης ιστορίας στο ποδόσφαιρο. Έχει πάρει πολλούς τίτλους. Όμως, του λείπει η κούπα με τα μεγάλα “αυτιά”, το Champions League. Σίγουρα, θα προσπαθήσει σήμερα να “κατεβάσει ρολά” προκειμένου να σταματήσει την Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει το τρόπαιο σπάζοντας την κατάρα τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του.

    Πάντως, σήμερα δεν θα παίζει μόνος του. Θα έχει και την στήριξη του κοριτσιού του, της Ιλάρια Ντ’ Αμίκο, που δεν τον αφήνει ποτέ μόνο, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Η Ιλάρια, είναι 43 χρονών, δημοσιογράφος. Βρίσκονται μαζί τρία χρόνια, καθώς κατάφερε να χωρίσει τον Μπουφόν από την γυναίκα του, Αλένα Σερέντοβα. Δεν μπορεί να θεωρηθεί παράλογο που είναι συνεχώς μαζί, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η Ρωμαία, είναι μία καλλονή. Πώς να μην έχει καλή απόδοση μετά ο Μπουφόν;

    Για ποια γνωστή Ιταλίδα χωρίζει ο Μπουφόν; (pics+video)Για ποια γνωστή Ιταλίδα χωρίζει ο Μπουφόν; (pics+video)Για ποια γνωστή Ιταλίδα χωρίζει ο Μπουφόν; (pics+video)Για ποια γνωστή Ιταλίδα χωρίζει ο Μπουφόν; (pics+video)Για ποια γνωστή Ιταλίδα χωρίζει ο Μπουφόν; (pics+video)Για ποια γνωστή Ιταλίδα χωρίζει ο Μπουφόν; (pics+video)Για ποια γνωστή Ιταλίδα χωρίζει ο Μπουφόν; (pics+video)

    Όμως, βαρύ όπλο έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης, που φυσικά ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, είναι σήμερα έτοιμος για ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Άμα το κατακτήσει η Ρεάλ, θα είναι το τέταρτο για εκείνον και τρίτο με τους Μαδριλένους.

    Μάλιστα, ο Πορτογάλος, είναι έτοιμος να γράψει και ιστορία, αφού σε περίπτωση νίκης, θα έχει “σηκώσει” δύο Champions League και φυσικά το Euro, μέσα σε έναν χρόνο.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί -στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς- τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή, αφού σε τρία παιχνίδια έβαλε οκτώ γκολ και ουσιαστικά έστειλε μόνος την “βασίλισσα” στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά. Αποκαλείται πολυβόλο και όχι άδικα, καθώς τα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του είναι αμέτρητα. Όμως, ο Ρονάλντο, δεν σκοράρει μόνο στα τέρματα, αλλά και στις καρδιές των γυναικών.

    Πολλές γυναίκες έχουν βρεθεί στο πλευρό του, αλλά αυτήν τη στιγμή μόνο ένα του έχει κλέψει την καρδιά. Είναι η 22χρονη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, μοντέλο από την Ισπανία, που μάλιστα τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι είναι και έγκυος, έχοντας δίδυμα. Είναι όμως κατανοητός ο λόγος που παίζει πλέον με μεγάλη ψυχολογία ο Ρονάλντο και αν ευσταθούν και οι φήμες τότε η χαρά του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το μοντέλο, δικαίως έχει κλέψει και την καρδια του Πορτογάλου:

    Αποτέλεσμα εικόνας για τζωρτζινα ροντριγκεζ

    Αποτέλεσμα εικόνας για τζωρτζινα ροντριγκεζ

    Αποτέλεσμα εικόνας για τζωρτζινα ροντριγκεζ

    Αποτέλεσμα εικόνας για τζωρτζινα ροντριγκεζ

    Αποτέλεσμα εικόνας για georgina rodriguez

    Αποτέλεσμα εικόνας για georgina rodriguez

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιουβέντους – Ρεάλ: Ο τελικός του πεπρωμένου (videos)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός Champions League: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, COSMOTE SPORT)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Heineken Champions Voyage «ταξιδεύει» με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli



    ΣΧΟΛΙΑ