• City Stories

    Ευρωλίγκα: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ (video)

    • NewsRoom
    Ευρωλίγκα


    Πριν ακόμα τελειώσει η πρώτη φάση της Ευρωλίγκα και τυπικά, καθώς μένουν ακόμα μερικά παιχνίδια για την τελευταία αγωνιστική, μεταξύ αυτών και το ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός, οι ελληνικές ομάδες έμαθαν τις αντιπάλους τους για την επόμενη φάση, για την… μάχη των πλέι οφ.

    Μάλιστα, οι μάχες θα είναι ελληνοτουρκικές, καθώς και οι δύο εκπρόσωποί μας, Ολυμπιακός και ΠΑΟ, θα αντιμετωπίσουν ομάδες της γείτονας χώρας. Ο μεν πρωταθλητής Ολυμπιακός την Εφές Αναντόλου, ο κυπελλούχος δε Παναθηναϊκός την Φενέρμπαχτσε, αμφότεροι με πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο εξασφάλισε και επίσημα χθες το τριφύλλι, με τη νίκη του στο Ισραήλ έναντι της Μακάμπι.

    Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παίξει “σε επανάληψη” την πρόκρισή του στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης, αφού είχε αποκλείσει με 3-2 το 2013 την Εφές, χρονιά που κέρδισε το τρόπαιο στο Λονδίνο.

    Από την άλλη, ο ΠΑΟ θα έχει και το… συναίσθημα απέναντι, καθώς επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο προπονητής που μεγαλούργησε με τους “πράσινους”, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε μια μάχη που αναμένεται καυτή, για την πρόκριση στο Final-4.

    Χθες, ο πολύ καλός στο β’ ημίχρονο ΠΑΟ, κέρδισε εύκολα τη Μακάμπι μέσα στο Τελ Αβίβ με 61-81, έχοντας σε πολυ καλή μέρα τους Τζέιμς, Σίνγκλετον και Καλάθη, εξασφαλίζοντας και “επίσημα” το πλεονέκτημα έδρας, τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα τρίτος, οπότε το σημερινό παιχνίδι στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, είναι χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, για αμφότερες πλευρές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετς, η πιο ευρωπαϊκή γωνιά της Αθήνας: 7 vintage μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ωραία στέκια για καφέ στην Κηφισιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθήνα: 10 must στέκια στο Παγκράτι



    ΣΧΟΛΙΑ