• City Stories

    Δεύτερη νίκη για την Φενέρ μέσα στο ΟΑΚΑ – Ένα μικρό θαύμα ψάχνει πλέον ο Παναθηναϊκός (video)

    • NewsRoom
    Παναθηναϊκός


    Δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την σειρά με την Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες μέσα στο ΟΑΚΑ από τους Τούρκους, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 2-0 υπέρ τους.

    Ψάχνουν μία μόλις νίκη στην Τουρκία στα επόμενα δύο παιχνίδια, προκειμένου να σφραγίσουν την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στο Final -4, που θα γίνει εντός έδρας γι’ αυτούς, στην Κωνσταντινούπολη. Από την άλλη, ο ΠΑΟ θέλει οπωσδήποτε και τις δύο νίκες στο σπίτι της Φενέρ, προκειμένου να μην αποχαιρετήσει και φέτος τον στόχο του Final-4, στο οποίο έχει να αγωνιστεί από το 2012.

    Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι και η δίψα υπάρχει και η θέληση, οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν εμφανώς καλύτεροι από ότι στο πρώτο παιχνίδι αλλά και πάλι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε σωστό πλάνο αλλά και την ευτυχία να δει πολλούς παίκτες του να ξεχωρίζουν, με καλύτερους αυτούς που ξεχώρισαν και στο πρώτο παιχνίδι.

    Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (25π.) και Έκπε Ούντο (22π.), έκαναν και πάλι φοβερή εμφάνιση -ο δεύτερος και αμυντικά ήταν απροσπέλαστος- και με συμπαραστάτη τον Ντίξον, έκαναν ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση.

    Την Τρίτη αναμένεται το τρίτο παιχνίδι, που το “τριφύλλι” ελπίζει να μην είναι το τελευταίο και το πιστεύει, στην έδρα της Φενέρ.

    Από την άλλη, με 2/2 βολές του Κάιλ Χάινς, η ΤΣΣΚΑ έκανε το 2-0 με τη Μπασκόνια, με σκορ 84-82. Το τρίτο ματς θα γίνει την Τρίτη, επίσης, στην Ισπανία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του αιώνα: Τη ΔΕΗ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά



    ΣΧΟΛΙΑ