ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με νέα απόφαση, από την αρχή του νέου χρόνου στα εστιατόρια θα πρέπει να σερβίρονται τυποποιημένα προϊόντα. Το χύμα λάδι απαγορεύεται και έτσι οι καταστηματάρχες θα πρέπει να διαθέτουν μικρές τυποποιημένες συσκευασίες των 100 ως 250 ml.
Βάσει της κατανάλωσης υπολογίζεται ότι θα πρέπει να τυποποιηθούν περίπου 10.000 τόνοι ελαιόλαδου, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 4% με 5% της παραγωγής.
Το ερώτημα είναι πόσο και κατά πώς το νέο αυτό έξοδο θα περάσει για τους επιχειρηματίες θα περάσει στον καταναλωτή, καθώς με κόστος από 30 ως 50 λεπτά για τον καταστηματάρχη το να ρίξει κάποιος στη σαλάτα του λίγο λάδι μπορεί και να σημαίνει… 1 ως και 3 ευρώ επιπλέον στον τελικό λογαριασμό.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο καφές βοηθά στην πρόληψη της νόσου Alzheimer
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί είναι σημαντικό το πρωινό για τα παιδιά σας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ασβέστιο βοηθά να χάσουμε κιλά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νέα φάση του ελληνικού real estate: 10 άξονες μιας ώριμης αγοράς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ευρήματα μεγάλης αξίας που εντοπίστηκαν στο σπίτι του «καίνε» τον λογιστή
- Νικήτας Κακλαμάνης: Μια απολαυστική συζήτηση με τον πολιτικό, το γιατρό γεμάτη αναμνήσεις, τα παιδικά χρόνια στην Άνδρο και η πολιτική – Τι λέει για Σαμαρά, Τσίπρα, για τον Άγνωστο Στρατιώτη και την τοξικότητα στη Βουλή
- Ο ΟΗΕ έχει πάψει να λειτουργεί, λέει ο πρόεδρος της Βραζιλίας για τα θύματα στη Γάζα