• City Stories

    10+1 Halloween πάρτυ για να το γιορτάσετε σε διάφορα μέρη της Αθήνας

    χαλογουιν


    Happy Halloween! 

    Η παγανιστική αυτή γιορτή, που μας έρχεται από το εξωτερικό και σήμερα γιορτάζεται κυρίως στις ΗΠΑ, έχει την τιμητική της την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου κάθε χρόνο. Όπως όλοι ξέρουμε, τα παιδιά στην Αμερική ντύνονται με τρομακτικές στολές και χτυπούν την πόρτα διάφορων σπιτιών με το χαρακτηριστικό “Trick or treat?” (φάρσα ή κέρασμα;).

    Το Ηalloween έφτασε και στα δικά μας μέρη και κάπως έτσι η Αθήνα ετοιμάζεται να το γιορτάσει με διάφορα πάρτυ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μια πληθώρα από μαγαζιά που θα τιμήσουν το Halloween τις ερχόμενες μέρες:

    1. Hilton Galaxy Halloween Party With InterNations @ Hilton Athens
    Παρασκευή 27 Οκτωβρίου – 21:30

    Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα

    Φωτογραφία του Christos Ntitoras.

    Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου διασκεδάστε στο πιο τρομακτικό πάρτι της πόλης στο Galaxy Bar του Hilton.

    • Special DJ Set
    • Halloween Διακόσμηση
    • Face painting artists (στο χώρο θα βρίσκονται μακιγιέζ που θα φροντίσουν για το τέλειο Halloween look σας)
    • Δωρεάν welcome drink σε όσους έρθουν στο πάρτι με στολή
    • Διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης – Η καλύτερη στολή της βραδιάς θα κερδίσει μία διανυκτέρευση για 2 άτομα σε ένα Executive δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη στο Hilton Αθηνών!
    • Signature cocktails

    Ώρα: 21:30
    Είσοδος: δωρεάν
    Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 72 81 402

    Facebook event

    2. Halloween Party @ Aperito Plus
    Παρασκευή 27 Οκτωβρίου – 19:00
    Πραξιτέλους 168, Αθήνα

    Φωτογραφία του Antonis Gkeridis.

    Την Παρασκευή 27.10.17 θα έχουμε μία περίεργη, σκοτεινή, αραχνιασμένη και γεμάτη για φάρσα ή κέρασμα διάθεση. Rock, dark/new wave, metal, industrial και εναλακτικές μουσικές από τα ηχεία του Aperito Plus.

    Facebook event

    3. A Gothic Halloween @ Death Disco
    Παρασκευή 27 Οκτωβρίου – 00:30
    Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

    Φωτογραφία του χρήστη Death Disco.

    DJ’s: Leo Skiadas, George Lab & Nick Drivas
    Special Halloween Decoration
    Free Horror Make Up from 00:30 – 03:00 by Tzina Dovve

    Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, το Death Disco μεταμορφώνεται στο ιδανικό σπίτι του Edward Scissorhands , της Corpse Bride, του Freddy Krueger, της οικογένειας Adams και όλων των άλλων αγαπημένων creepy χαρακτήρων του κινηματογράφου και της λογοτεχνίας. Και μαζί με τα καλύτερα Gothic, Darkwave, Post Punk τραγούδια όλων των εποχών και τις spooky μεταμφιέσεις, φτιάχνουμε την ιδανική συνταγή για να αποδώσουμε στο Halloween τη μυστικιστική διάσταση που του αρμόζει.

    Μην το σκέφτεστε άλλο. Όταν το Death Disco αποφασίζει να κάνει Halloween πάρτι προφανώς και θα είναι το πιο creepy, το πιο spooky, το πιο horror, το πιο dead and buried πάρτι από όλα τα άλλα!

    *Οι μεταμφιέσεις και το spooky / horror make up δεν είναι υποχρεωτικά αλλά είναι κάτι παραπάνω απο καλοδεχούμενα!*

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:30 και η είσοδος είναι 5€ (με μπύρα / κρασί).

    Facebook event

    4. Halloween Party @ Cafe Valparaiso Society
    Σάββατο 28 Οκτωβρίου – 22:00
    Γεωργίου Ολυμπίου 7, Κουκάκι

    χαλογουιν παρτυ

    Την τελευταία μέρα του Oκτωβρίου γιορτάζεται στο δυτικό κόσμο η γιορτή του Halloween, μια γιορτή με παγανιστικές ρίζες οι οποίες χάνονται στα βάθη των αιώνων, μιας και είναι μια γιορτή που εδώ στην Ελλάδα δεν την γιορτάζουμε, για όσους όμως ψάχνουν ευκαιρία για πάρτι, για στολισμό, για spooky μεταμφίεση ο Οκτώβριος μας δίνει την ευκαιρία!

    Εμείς στο Valsparaiso θα το γιορτάσουμε το Σάββατο 28/10 με το πάρτυ μας για τη φοβερή νύχτα που ξυπνούν οι νεκροί και οι μάγισσες πετούν με τις σκούπες τους στους ουρανούς!! Από τις 22:00 το βράδυ και “μέχρι να φύγουν τα σκοτάδια” με πυκνούς καπνούς,ξηρό πάγο, spooky decoration,κολοκύθες και τρομακτικές μουσικές για να σας τρομάξουμε και να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ!

    Facebook event

    5. Halloween Party @ Taf Kappa
    Σάββατο 28 Οκτωβρίου – 21:00
    Θεσσαλονίκης 168 & Υλλεών, Κάτω Πετράλωνα

    Φωτογραφία του χρήστη Taf Kappa.

    Trick or Treat? Η νύχτα των απόκοσμων πνευμάτων πλησιάζει και το Taf Kappa ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη μουσική, κοκτέιλ και μαγεία! Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε από τις 21:00 μεταμφιεσμένους σε creepy ήρωες και spooky πλάσματα.

    Τo Taf Kappa θα είναι το ιδανικό καταφύγιο για τον Victor Van Dort και την Corpse Bride, την Wednesday από την οικογένεια Adams, τον Joker και την Harley Quinn, τον IT και τόσους ακόμα φασματικούς χαρακτήρες. Στα decks θα βρίσκεται στο “φλου” η Μαρία Πακτίτη που θα συμπληρώνει μουσικά την ατμόσφαιρα με indie, alternative, psychedelic rock και post punk τραγούδια.

    Facebook event

    6. Halloween Party @ Zonars
    Σάββατο 28 Οκτωβρίου – 22:30
    Βουκουρεστίου 9 και Πανεπιστημίου, Αθήνα
    Φωτογραφία του χρήστη Zonars Athens.

    Shadows of a thousand years,
    Rise again unseen,
    Voices whisper in the trees,
    Tonight is Halloween.

    Join us for a Halloween night!
    Saturday 28th of October, 22:30
    at Zonars

    music by: MadeOfSounds

    Facebook event

    7. It / Halloween Party @ Ρομάντσο
    Σάββατο 28 Οκτωβρίου – 23:00
    Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

    Φωτογραφία του χρήστη Romantso.

    Your every fear – all in one deadly enemy

    Derry, Maine, 1990
    Μια κατά τα άλλα ήσυχη κωμόπολη βιώνει τον τρόμο.
    Κάθε τριάντα χρόνια.

    Το υπέρτατο κακό δεν έχει όνομα, φύλο ή ηλικία, είναι απλά «Το Aυτό» και θύματά του μόνο παιδιά. Παίρνοντας τη μορφή του κλόουν Pennywise the Dancing Clown, Το Aυτό ξυπνάει κάθε τριάντα χρόνια και τρέφεται από νεαρές ψυχές, παρασύροντάς τους μικρούς του φίλους σε καλοστημένες παγίδες.

    Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Stephen King, Το Αυτό επιστρέφει πιο δαιμονικό από ποτέ, για να εκδικηθεί όσους τόλμησαν να το αντιμετωπίσουν. Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ακολουθείστε το κόκκινο μπαλόνι και θα οδηγηθείτε στο κόσμο του πιο τρομακτικού σας εφιάλτη.

    We all float down here, Henry!
    We all float!
    When you’re down here with us, you’ll float too!

    LINE UP
    Sepho
    Lucas The Third
    Saradis/Roman
    George Dimitrakopoulos

    Είσοδος Ελεύθερη

    Facebook event

    8. Halloween Party @ The Ritzy
    Σάββατο 28 Οκτωβρίου – 22:00
    Λεωφόρος Μεσογείων 242, Χολαργός

    Φωτογραφία του χρήστη The Ritzy.Κάθε χρόνο το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, παράξενα και «τρομακτικά» πράγματα συμβαίνουν στη Βόρεια Αμερική. Φωτισμένες κολοκύθες, ανθρώπινοι σκελετοί, χαρούμενα φαντάσματα, μάγισσες καβάλα σε σκούπες κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους των αμερικανικών πόλεων. Παιδιά γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι τραγουδώντας και οι νοικοκύρηδες τους προσφέρουν κέικ η ζαχαρωτά για την ανάπαυση των ψυχών.

    Το Ritzy αναβιώνει το έθιμο με ανάλογες μουσικές από τα 80s μέχρι σήμερα, μουσικές σκοτεινές και συνάμα απολαυστικά χορευτικές!

    Γι’ αυτό φορέστε τις στολές σας και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί το Σάββατο 28/10 με “τρομακτικά” κοκτέιλ ειδικά φτιαγμένα με τη μαγεία του Halloween!

    Πολλές τρομακτικές εκπλήξεις…Trick Or Treat!

    Facebook event

    9. Creepy Halloween Party @ Belleville Athens
    Σάββατο 28 Οκτωβρίου – 22:00
    Αγησιλάου 88, Κεραμεικός

    Φωτογραφία του χρήστη Luben.

    Tο Σάββατο 28 Οκτωβρίου, παραμονές του Halloween, το Nerdcult και το Luben σας καλούν σε μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου και διασκέδασης στο Belleville!

    Πυκνοί καπνοί θα καλύψουν to καλοδιατηρημένο νεοκλασικό της οδού Αγησιλάου 88 στον Κεραμεικό. Τρομακτικά ουρλιαχτά θα ηχήσουν στον πεζόδρομο της οδός Σαλαμίνος. Περίεργα πράγματα θα σημάνουν την έναρξη του πάρτυ στις 22.00 το βράδυ με την λήξη να παραμένει ακόμα μυστήριο.

    Ντύσου στο theme του αγαπημένου σου 80’s horror film, βγάλε τη σκοτεινή πλευρά σου στην επιφάνεια και έλα να αναβιώσουμε μαζί την ανυπέρβλητη δεκαετία των 80’s μέσα από αγαπημένες μουσικές επιλογές και στους 2 ορόφους του Belleville!

    Είσοδος ελεύθερη

    Facebook event

    10. Halloween Party with Murphy’s Irish Stout @ Arch Beer House
    Κυριακή 29 Οκτωβρίου – 20:00
    Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι

    Φωτογραφία του χρήστη Arch Beer House (official page).

    Κυριακή 29/10, το μεγαλύτερο Halloween party γίνεται στην Arch beer House!! H Murphy’s irish stout έχει την τιμητική της και όσοι δεν φοβούνται θα βιώσουν ενα μοναδικό Rock Halloween Party!! Scary on…

    Facebook event

    11. A Spooktacular Halloween Night #6 @ six dogs
    Τρίτη 31 Οκτωβρίου – 21:00
    Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

    Φωτογραφία του χρήστη six d.o.g.s.

    Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 21.00 (sharp!)
    Music by: You Say Party! We Say Yeah!
    Είσοδος ελεύθερη
    ***Σπέσιαλ Halloween Κοκτέηλς στα 5 ευρώ***

    Αν μια οποιαδήποτε Τρίτη του χρόνου περνώντας από το Μοναστηράκι ακούγατε ουρλιαχτά και βλέπατε καπνούς να βγαίνουν από τον πεζόδρομο της Αβραμιώτου πιθανότατα θα ανησυχούσατε. Αν όμως η Τρίτη αυτή ήταν 31 του Οκτώβρη θα ξέρατε: θα ήταν Halloween και το six d.o.g.s θα γιόρταζε με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αυθεντικά πάρτυ της χρονιάς!

    Για έκτη χρονιά φέτος, ανήμερα του Halloween, το six d.o.g.s φοράει τα … τρομαχτικά του και σας περιμένει να βάλετε κι εσείς τα δικά σας. Πέρυσι το Halloween έπεσε μια παγωμένη Δευτέρα, μέρα τρομαχτική από μόνη της, και παρ’ όλα αυτά περισσότεροι από 2.000 γενναίοι ντύθηκαν, βάφτηκαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί ανάμεσα σε καπνούς, κολοκύθες και ιστούς αράχνης.

    Φέτος ετοιμαζόμαστε για τα ίδια και καλύτερα (=τρομαχτικότερα). Ολόκληρο το six d.o.g.s, από την φωτεινή επιγραφή και το Gig Space μέχρι τον Κήπο, θα ετοιμαστεί να σας υποδεχτεί όπως αρμόζει σε μια τέτοια νύχτα. Το Horror Photo Booth θα περιμένει να απο-θανατίσει τις στολές σας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τα κοκτέηλς φτηνά.

    Α και για όποιον σας ρωτήσει: Ναι, είχαμε Halloween και στο χωριό μας!

    Facebook event

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 4+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρεις δωρεάν συναυλίες για αυτή τη βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιορτάζουμε τα «160 χρόνια Γκάζι» με μία σειρά επετειακών εκδηλώσεων!



    ΣΧΟΛΙΑ