• AUTO

    Η Mustang του 2018 προκαλεί!

    Ford

    2018 Ford Mustang V8 GT with Performance Package in Orange Fury


    Το πιο καλοπουλημένο σπορ αυτοκίνητο του πλανήτη τα τελευταία δυο έτη θα δεχθεί ένα καθιερωμένο make up προκειμένου να συνεχίσει απτόητο την εμπορική καριέρα του. Η Ford κυκλοφόρησε ήδη την είδηση της ανανεωμένης Mustang του 2018, αλλά μαθαίνουμε περισσότερα για το μοντέλο, καθώς μια σειρά πρωτοτύπων προκατασκευής είχαν αλιευθεί στο Ώστιν του Τέξας κατά τη διάρκεια φωτογράφησης.

    Ford
    2018 Ford Mustang V8 GT with Performance Package in Orange Fury

    Βλέποντας κάποιες σχετικές εικόνες αποκαλύπτεται ότι η κόκκινη γραμμή της Mustang GT θα ανέβει από τις 7.000 στις 7.500 rpm. Η Ford δεν έχει προχωρήσει σε δημοσιοποίηση προδιαγραφών, ωστόσο η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ο κινητήρας V8 5,0 λίτρων “έχει επεξεργαστεί πλήρως” και είναι εφοδιασμένος με ένα εντελώς νέο σύστημα άμεσου ψεκασμού διπλής καύσης.

    Ford
    2018 Ford Mustang Interior

    Η εταιρεία δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για τα στοιχεία απόδοσης, αν και πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι ο κινητήρας V8 5,0 λίτρων του F-150 θα παράγει επιπλέον ισχύ 10 ίππους και ροπή 17,8 kgm. H Mustang GT, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει περισσότερη ισχύ από τον προκάτοχό της, περισσότερους δηλαδή από 435 ίππους. Η ανανεωμένη Mustang θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει πλήθος αλλαγών, όπως μια νέα εμπρόσθια όψη, ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων αλλά και μια οθόνη 12 ιντσών με σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Opel: Τεχνολογία για όλους…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε εύκολα και γρήγορα αν βρίσκεστε στην λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο Seat Ibiza: Από την εφηβική ακμή στην ωριμότητα



    ΣΧΟΛΙΑ