Το πιο καλοπουλημένο σπορ αυτοκίνητο του πλανήτη τα τελευταία δυο έτη θα δεχθεί ένα καθιερωμένο make up προκειμένου να συνεχίσει απτόητο την εμπορική καριέρα του. Η Ford κυκλοφόρησε ήδη την είδηση της ανανεωμένης Mustang του 2018, αλλά μαθαίνουμε περισσότερα για το μοντέλο, καθώς μια σειρά πρωτοτύπων προκατασκευής είχαν αλιευθεί στο Ώστιν του Τέξας κατά τη διάρκεια φωτογράφησης.

Βλέποντας κάποιες σχετικές εικόνες αποκαλύπτεται ότι η κόκκινη γραμμή της Mustang GT θα ανέβει από τις 7.000 στις 7.500 rpm. Η Ford δεν έχει προχωρήσει σε δημοσιοποίηση προδιαγραφών, ωστόσο η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ο κινητήρας V8 5,0 λίτρων “έχει επεξεργαστεί πλήρως” και είναι εφοδιασμένος με ένα εντελώς νέο σύστημα άμεσου ψεκασμού διπλής καύσης.

Η εταιρεία δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για τα στοιχεία απόδοσης, αν και πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι ο κινητήρας V8 5,0 λίτρων του F-150 θα παράγει επιπλέον ισχύ 10 ίππους και ροπή 17,8 kgm. H Mustang GT, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει περισσότερη ισχύ από τον προκάτοχό της, περισσότερους δηλαδή από 435 ίππους. Η ανανεωμένη Mustang θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει πλήθος αλλαγών, όπως μια νέα εμπρόσθια όψη, ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων αλλά και μια οθόνη 12 ιντσών με σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Opel: Τεχνολογία για όλους…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε εύκολα και γρήγορα αν βρίσκεστε στην λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο Seat Ibiza: Από την εφηβική ακμή στην ωριμότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με ποια πλειοψηφία ψηφίστηκαν τα βασικά άρθρα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου
- Κυριακός Μητσοτάκης: Στο Telecom Center Athens ο πρωθυπουργός για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς
- Αναστάσης Παπαληγούρας: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην υπουργός και ιδρυτικό στέλεχος της ΝΔ
- Βαγγέλης Τουρνάς: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
«Έχω ένα κομμάτι του Παρθενώνα» – Τιμητική εκδήλωση για τον Χιλιανό που επέστρεψε θραύσμα από την Ακρόπολη
H πρέσβης τον αγαπά κι αυτός αγαπά τη Μύκονο – Ο Olivier Rousteing είπε αντίο στον Balmain μετά από 14 χρόνια στον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή