• Mononews TV

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι καλό να είσαι διαφορετικός»

    • NewsRoom

    Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πρώτη φορά μετά την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν για το ΝΒΑ.

    Ο Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς έδωσε το παρών στην παρουσίαση παπουτσιού γνωστής εταιρείας, το οποίο φέρει την υπογραφή του, και τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα όσα έχει πετύχει οφείλονται στη σκληρή δουλειά.

    Ερωτηθείς δε για το παρατσούκλι του, “Greek Freak”, ο Γιάννης τόνισε πως η διαφορετικότητά του είναι μέρος της ίδιας του της ζωής.

    «Το ακούω όλη μου τη ζωή αυτό. Προφανώς είναι διαφορετικά, αφού ήμουν μετανάστης εδώ και πήγα στο σχολείο με άλλα 300 παιδιά και με τον αδερφό μου ήμασταν οι μοναδικοί έγχρωμοι. Όταν το ζεις, δεν το καταλαβαίνεις αυτό, γιατί αυτό είναι το μόνο που γνωρίζεις και βλέπεις, όμως μετά πήγα στο ΝΒΑ και με τον τρόπο που παίζω πολλοί μου έλεγαν, είσαι μοναδικός, είσαι τερατωδώς αθλητικός. Το να είσαι διαφορετικός είναι καλό. Δεν ξέρω ποιος εμπνεύστηκε το παρατσούκλι μου, αλλά ταιριάζει και σε μένα και στην οικογένειά μου», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο.

    Πηγή: euronews



    ΣΧΟΛΙΑ