• City Stories

    Παναθηναϊκός: «Βόμβα» μεγατόνων με Τζεντίλε – Έρχεται και πέφτει το ΟΑΚΑ

    • NewsRoom


    Η Αρμάνι αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και ο Τζεντίλε θα ντυθεί στα «πράσινα».  Ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Τζεντίλε αφού το αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

    Η υπόθεση, λοιπόν, έκλεισε με θετικό τρόπο για τους πράσινους αφού στη συνάντηση που είχε ο παίκτης με την Αρμάνι Μιλάνο υπήρξε συμφωνία.

    Έτσι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό πιθανόταταδιάρκειας 2,5 ετών  Για την ακρίβεια το συμβόλαιο του Τζεντίλε με το τριφύλλι θα είναι για 1,5+1 χρόνο, δηλαδή ως το 2018, με οψιόν ανανέωσης ως το 2019.

    Πλέον ο Παναθηναϊκός αναμένει την άφιξη του Τζεντίλε στην χώρα μας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες (και να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις) και ναβάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με το τριφύλλι.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άφιξή του στην Ελλάδα θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα το πιθανότερο είναι ταξιδέψει με το ίδιο αεροπλάνο της νέας του ομάδας, η αποστολή της οποίας θα επιστρέφει από την Ιταλία.

    Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram

    alesandro



    ΣΧΟΛΙΑ