• City Stories

    All Star o Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίσημα ο πρώτος Έλληνας παίκτης στην ιστορία του θεσμού!

    Αντετοκούνμπο

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα ο πρώτος Έλληνας που θα λάβει μέρος στο περίφημο All Star Game του NBA, και μάλιστα ως βασικός!

    Ο Greak Freak  στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε έλαβε 1.604.463 ψήφους και είναι τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους LeBron James που έλαβε 1.893.751 και τον Kyrie Irving με 1.696.769 ψήφους.

    Στο πλευρό του στην ομάδα της Ανατολής ο Έλληνας guard/forward θα έχει τους DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Jimmy Butler (Chicago Bulls), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers) και LeBron James (Cleveland Cavaliers), οι οποίοι επίσης συγκέντρωσαν την προτίμηση του κοινού, των παικτών και των δημοσιογράφων.

    Στην Δύση, την αρχική πεντάδα σχηματίζουν οι Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets), Kevin Durant (Golden State Warriors), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) και Anthony Davis (New Orleans Pelicans), κάτι που σημαίνει εκτός πεντάδας τέθηκε ο Russell Westbrook, κι ας έχει μέσους όρους τριπλ-νταμπλ μέχρι στιγμής!

    Μόλις στα 22 του χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει πλέον στην ελίτ του NBA ως ηγέτης των Μιλγουόκι  Με τη συμμετοχή του στο All Star Game θα γίνει και ο νεότερος μη Αμερικανός που γίνεται βασικός σε All Star Game.

    O Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα ευχαρίστησε την Ελλάδα και τους Έλληνες που τον στήριξαν.

    Να τι έγραψε…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο ΑΤ Αμαρουσίου η Τατιάνα Στεφανίδου μετά τη μήνυση χρυσαυγίτη βουλευτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – 3 νεκροί και 20 τραυματίες- Έλληνας ο δράστης; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάτρα: Βρέθηκαν οι γονείς των 3 παιδιών που περιφέρονταν μόνα τους



    ΣΧΟΛΙΑ