ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την κινεζική… Super League ετοιμάζεται ο Καρίμ Μπενζεμά μετά την απίστευτη οικονομική πρόταση από την Quanjian Tianjin. Οι Κινέζοι συνεχίζουν να ψωνίζουν από την Ευρώπη με την ασιατική ομάδα να θέλει να κάνει δικό της τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ.
Ο ιδιοκτήτης της Quanjian Tianjin, Shu Yuhui προσφέρει τρελά λεφτά για τον Καρίμ Μπενζεμά και περιμένει την κινέζικη ομοσπονδία για να κάνει κίνηση.
«Περιμένουμε και στο τέλος ελπίζουμε να έχουμε κάτι. Προσπαθήσαμε να υπογράψουμε κάποιους παίκτες και κάναμε μια προσφορά για Μπενζεμά , αλλά με αυτήν την αλλαγή πολιτικής, τα πάντα είναι άχρηστα», είπε ο ισχυρός άνδρας του κινέζικου συλλόγου και αναφέρεται για την τελευταία αλλαγή της ομοσπονδίας, βάζοντας όριο για την αγορά τριών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών σε κάθε ομάδα της χώρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία ΠΑΟΚ – Τζαβέλλα: Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγορά μεταχειρισμένου: 10 συμβουλές για να μην την… πατήσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΟΚ: 50% μείωση στα πρόστιμα – Ποιες παραβάσεις εξαιρούντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
