ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί οι μετοχές δεν πάνε καλά, πώς Βρεττού και Εξάρχου έφτασαν στο big deal της HSBC, ο πλειστηριασμός ⚖️ του Π. Βαρδινογιάννη, ποιοι υπουργοί 🤷♂️ δεν είδαν τον Κινέζο, ο νέος πόλεμος Ιβάν – Τέλη, το cash του εφοπλιστή Παππά και όταν ο Λοβέρδος έβριζε 🎤🤬 τον ΚΜ (🍷🔥 ωραία ατμόσφαιρα)
Για την κινεζική… Super League ετοιμάζεται ο Καρίμ Μπενζεμά μετά την απίστευτη οικονομική πρόταση από την Quanjian Tianjin. Οι Κινέζοι συνεχίζουν να ψωνίζουν από την Ευρώπη με την ασιατική ομάδα να θέλει να κάνει δικό της τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ.
Ο ιδιοκτήτης της Quanjian Tianjin, Shu Yuhui προσφέρει τρελά λεφτά για τον Καρίμ Μπενζεμά και περιμένει την κινέζικη ομοσπονδία για να κάνει κίνηση.
«Περιμένουμε και στο τέλος ελπίζουμε να έχουμε κάτι. Προσπαθήσαμε να υπογράψουμε κάποιους παίκτες και κάναμε μια προσφορά για Μπενζεμά , αλλά με αυτήν την αλλαγή πολιτικής, τα πάντα είναι άχρηστα», είπε ο ισχυρός άνδρας του κινέζικου συλλόγου και αναφέρεται για την τελευταία αλλαγή της ομοσπονδίας, βάζοντας όριο για την αγορά τριών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών σε κάθε ομάδα της χώρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία ΠΑΟΚ – Τζαβέλλα: Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγορά μεταχειρισμένου: 10 συμβουλές για να μην την… πατήσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΟΚ: 50% μείωση στα πρόστιμα – Ποιες παραβάσεις εξαιρούντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκιές στον Πειραιά: Η εντολή Τραμπ, η Cosco, ο πόλεμος των κοντέινερς και η Ευρωπαία Εισαγγελέας
- Το ΕΜΠ ιδρύει το πρώτο μεταπτυχιακό με δίδακτρα στο επιστημονικό πεδίο της Ναυτιλίας
- Fed: Τι περιμένουν να ακούσουν οι επενδυτές από τον Πάουελ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εκδίδει ομόλογο 500 εκατ. με στόχο επενδύσεις, εξαγορές και αποπληρωμή δανεισμού
